TV-sztárok

Köszönetet mondott a hercegi pár

Harry herceg és Meghan Markle a Twitteren üzent, a hercegi pár egybekelését tízezrek követték a helyszínen Windsorban.

Köszönetet mondott a brit királyi család azoknak a tízezreknek, akik Harry herceg és amerikai hitvese, Meghan Markle előző napi esküvőjén lelkesen üdvözölték az újdonsült hercegi házaspárt.

A király család Twitter-oldalán megjelent rövid közlemény köszönetet mondott a Windsorban megjelenteknek a lelkesedésért, és azoknak is, akik az Egyesült Királyság más vidékein, a Nemzetközösség országaiban és a világon bárhol másutt figyelemmel kísérték a ceremóniát.

A hercegi esküvőt 79 ország televíziós társaságai közvetítették a helyszínről, és a vasárnap megjelent szakértői becslések szerint világszerte meghaladhatta az egymilliárdot azoknak a száma, akik legalább egy időre belenéztek a műsorba. Nagy-Britanniában a BBC televízió közvetítette az eseményt. A brit közszolgálati médiatársaság vasárnapi kimutatása szerint a hazai csúcsnézettség 13,1 milliós, az egész napos közvetítés időtartamára kivetített átlagos nézettség 8,7 milliós volt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top