Sztárok

Majka hiúságból kezdett fogyókúrába

Majka elismerte, hogy múlt év végétől kicsit elengedte magát, ezért ma már napi szinten edz.

„Hízékony típus vagyok, ráadásul a múlt év végétől el is engedtem magam kicsit, nem figyeltem oda a táplálkozásra. Bár squashozok, lábteniszezek és futok is, ez sem volt elég” – idézi a Borsonline Majkát, aki teljes életmódváltással és rengeteg edzéssel igyekszik magát újra formába hozni.

„Nehéz fogynom, és az általam kívánt formát és méretet elérni, mert nem szedhetek semmi olyan tömegnövelő szert, amivel például a testépítők az edzés mellett megkönnyítik az izomépítést” – mondja Majka, aki egy hete, budapesti koncertje előtt veszítette el édesanyját.

„Próbáltam többféle diétát, de nekem csak a kalóriaszámlálás jött be” – vallja be a rapper, aki reggelire mindig valamilyen egészséges pékárut eszik. „Ebédre jöhet valami kalóriadús, estére pedig mondjuk egy tonhalsaláta. De ami ugyanilyen fontos: majdnem minden napra jut sport. Heti négy-ötször gyúrok, emellett bármit szívesen csinálok, ami dinamikus mozgásforma.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top