Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek egyetlen lépésre vannak a tudatosságtól

Ezek a csillagjegyek alapvetően nagyon is tudatosan élik az életüket. Jellemzően céltudatosak, következetesek, tudják, mit szeretnének elérni az életükben. De ahogyan mondani szokás, a jó pap is holtig tanul, nekik is van még hová fejlődniük. Valójában egyetlen lépés hiányzik, hogy ők lehessenek a legtudatosabb emberek. Vajon te is közéjük tartozol? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Bika

A Bika túlzottan is makacs ahhoz, hogy elismerje, amit mások mondanak róla. Becsületes, hűséges, gyakorlatias, felelősségteljes és gondoskodó típus, viszont képtelen kezelni a negatív kritikát. Azonnal megsértődik, ha valaki rámutat a hibáira. Öntudatos és nagyon következetes csillagjegy, mégis nagyon sokat segíthetne magán, ha engedne a makacsságából, és elfogadná, hogy még neki is szabad hibázni.

Rák

A Rák nagyon szeszélyes és érzékeny típus, amit nem fél megmutatni. Empatikus, figyelmes a környezetében élőkkel, viszont időnként hajlamos lehet megfeledkezni saját magáról. Pontosan tudja, mit és hogyan képzel el a kapcsolatában, az életében, de sokkal jobban érezhetné magát, ha a saját igényeire is figyelne. Az érzelmeit kéne valamivel tudatosabban kezelnie, hogy ne öntsék el a legváratlanabb pillanatokban. 

Kos

A Kos nagyon impulzív csillagjegy, optimista, szenvedélyes és magabiztos. A benne rejlő tűz erőt ad, hogy a dolgokat pozitív megvilágításba helyezze. Az impulzivitás mégis megakadályozza, hogy igazán öntudatos lehessen. Néha érdemes előbb gondolkodnia, és csak aztán cselekedni, közben pedig azon gondolkodni, miért is tesz meg bizonyos dolgokat. Ha így tesz, nagyot léphet az öntudatosság lépcsőfokán, elkerülhet bizonyos tévedéseket, és az önismeretét is fejlesztheti.

Vízöntő

A Vízöntőt intelligenciája segíti, hogy öntudatosabb lehessen, de a temperamentumát neki is kordában kell tartania néha. Amint tudatosan kezeli az indulatokat, a feszültséget, óriásit lép az önismeret és a tudatosság szintjén. Az sem baj, ha alaposabban fejezi ki a mondandóját, némi türelmet és alkalmazkodást gyakorol. Ezzel nemcsak szimpatikusabbá válik a többiek szemében, de a lehetőségeit is hatékonyabban használhatja ki.

tudatosság csillagjegyek horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek csak egy lépés kell a tudatosság felé (Thinkstockphotos)

The Minds Journal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top