Család

4 millió forintot költött unokája első születésnapi partijára a gazdag nagymama

Mutatjuk, hogyan lehet 16 ezer dollárt, azaz 4 millió forintot elkölteni egy babazsúrra.

A délkelet-angliai Essexben élő egyéves Danny baba igazán nem panaszkodhat, hogy bármiben is hiányt szenvedne. Ingatlanfejlesztő nagymamája 16 ezer fontot költött első szülinapi partijára, amelyen egyebek közt aranyszínű lufik, emeletes torta, arcfestés, bűvész, szórakoztató előadás és gazdag tengeri finomságokkal megrakott büféasztal kényeztette a 170 meghívott vendéget.

Ráadásul Danny a varázslatos parti mellett még egy 650 fontot érő, arany etetőszéket is kapott ajándékba, ebből a királyi páholyból élvezhette első szülinapi buliját. Azért a nagymama részéről nem puszta nagyzolásról van szó, ugyanis sokáig úgy tűnt, hogy Georgia, Danny édesanyja egy súlyos autóbaleset miatt soha nem fog tudni majd teherbe esni. 

Danny érkezése a mi esetünkben tényleg valóságos csoda volt. Akkor meg miért ne ünnepelnénk meg méltóképpen, ha egyszer megengedhetjük magunknak?

– mondta a luxuspartiról a bőkezű nagymama.

(Forrás: The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top