Otthon

Csempészd be a nyarat a lakásodba: üdülj otthon!

Megmutatjuk, hogyan csempészheted be a nyári szabadság érzését az otthonodba is kisebb-nagyobb trükkökkel.

A nyár és talán az év leginkább várt pillanata a jól megérdemelt szabadság. Hosszabbítsd meg a pihenés napjait, csempészd a nyarat a lakásodba! Mutatjuk, hogyan csináld.

1. Te is szenvedélyesen gyűjtöd a gyerekekkel a kagylókat a tengerparton, hogy aztán otthon jobb híján egy üvegben álljanak? Készíts belőlük függő dekort, így kicsit mindig visszakalandozhatsz a homokos tengerpartra.

nyaralas, nyar, udules

2. Egy hűs, nagy adag limonádé tele citrommal és lime-mal szintén visszavisz oda, ahol ezek a növények az út menti fákon nőnek. A tálalásnak mindenképpen add meg a módját!

nyar, udules

3. A nagyvárosban egy lakásban laksz? Nincs kert, ahova kiakaszd a kempingezéskor használt függőágyat? Ki mondta, hogy a függőágy kizárólag a kertbe való? Akaszd fel a nappaliban!

nyar, nyaralas

4. Naphosszat állsz a konyhában, hogy az otthon csücsülő gyerekeknek legyen ebédjük? Telepítsd ki a konyhát a teraszra! Főzz a szabadban vagy a teraszon egy rezsón, a szabad levegőn neked is jobb kedved lesz.
nyar, udules5. Tölts minél több időt kint, szervezz kerti partit! Ha saját kerted nincs, akkor ültess bogarat egy kertes ismerős fülébe, és vállald be a főzést!

nyaralas, otthon

6. Étkezzetek az udvaron, az árnyas fák alatt vagy az erkélyen, egy napernyő árnyékában. A lényeg, hogy lépj ki az otthoni megszokásokból.

nyar, udules

7. Kék-fehér csíkok, piros textilek, kötelek, horgonyok – mindegyikről a tengerpartra asszociálunk, használd ezeket az elemeket a lakberendezésben!

nyar, udules

8. Készíts fotófalat a nyaralás legkedvesebb emlékeiből!

nyar, udules9. Telepítsd a nappalit a kertbe kanapéstul, szőnyegestül!

nyar, udules10. Tedd el a nyár ízeit a hidegebb napokra: főzz lekvárt, készíts szörpöt!

otthon, nyar

(Fotók:pinterest)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top