Szabadidő

Bátor husky mentett meg egy alomnyi kismacskát – fotók!

Ez a kutya tényleg egy hős.

Ő itt Banner, a hős kutya – akit egyébként segítő kutyának képeztek ki. A husky Georgia államban él gazdájával, Whitney Braley-vel, aki különleges történetet mesélt el kutyájáról.

Egyik reggel Banner nagyon izgatottnak tűnt, még a parancsokra sem hallgatott, ami azért is különös, mert egyébként egy rendkívül engedelmes kutyáról van szó. Whitney hagyta, hogy a kutyája kivezesse a házból, és mutasson neki valamit. Banner a közeli erdős részre vitte a gazdáját, ahol egy kartondobozhoz rohant, az orrával leszedte a fedelét, és óvatosan a foga közt tartva egy apró, alig egynapos kiscicát emelt ki belőle, majd utána további hat újszülött macskát húzott ki.

A kis állatok alig éltek, nagyon hideg volt, és a doboz tetejét biztosan nem tudták volna maguktól leszedni – néhány órán belül elpusztultak volna. Whitney és Banner hazavitték a cicákat, ahol a hős husky el sem mozdult mellőlük, gondosan tisztogatta, melengette őket, mintha csak az anyukájuk lenne.

„A cicáknak nagy szerencséjük volt” – mondja Whitney. „Ha Banner nem találja meg őket, biztos, hogy nem maradnak életben.”

(via Metro)

Kiemelt képünk: Banner the Super Dog/Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top