Család

Megható módon emlékezett meg halott kutyájáról a gazdi

A súlyos beteg kutyát a múlt hónapban el kellett altatni. Gazdája csodaszép emléket állított neki, amivel más kutyáknak és gazdáiknak szerzett örömet.

Jennifer McKnight a múlt hónapban veszítette el szeretett kutyáját, Lokit. A nő megható módon emlékezett meg a négylábúról: egy glasgow-i utcán, mely a kedvenc közös sétaútjuk volt, egy doboz teniszlabdát és ez üzenetet helyezett el azoknak a gazdiknak és kutyáiknak, akik még együtt lehetnek.

„Jutalmazd meg szőrös barátodat és őrizz kincsként minden percet, amit vele tölthetsz” – írta.

A megható megemlékezésről többen is fotókat készítettek, és közzétették a közösségi oldalakon: 

Jennifer 2010-ben, a legjobb barátnőjétől, Racheltől fogadta örökbe Lokit.

„Ő volt a legjobb kutya a világon, mindenki szerette. Nagyszerűen kijött a gyerekekkel és más kutyákkal. Szinte mindenhová magammal vittem, így most kicsit úgy érzem, mintha az árnyékomat veszítettem volna el” – mondta a nő.

A kutyánál tavaly decemberben limfómát diagnosztizáltak.

„Amikor világossá vált, hogy többé már nem boldog, a kedves állatorvosunk házhoz jött és elaltatta. A kedvenc helyén feküdt, teli hassal, ott volt vele Rachel, a férjem Rory és én. Szép volt, amennyire az ilyesmi az lehet, de teljesen le voltunk sújtva.”

A családdal és a barátokkal pár napja egy kis ünnepséget rendeztek Loki emlékére, és ennek része volt a teniszlabdák és az üzenet kihelyezése is.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top