Horoszkóp

Ilyen a női lélek a horoszkóp szerint

A női lélek csupa szeszély, megértése a férfiak számára gyakran a lehetetlen küldetések közé tartozik, ám némi reménysugarat jelenthet, ha ismered szíved hölgye csillagjegyét. A 12 csillagjegynek ugyanis megvannak a maga jellegzetes vonásai, mindegyikük természete sajátos, így ha olyan hölgyet keresel társnak vagy barátnak, aki valóban hozzád illik, először is vess egy pillantást a horoszkópjára. Fellebben hát a fátyol a női lélek rejtelmeiről...

A Kos hölgy

női lélek horoszkóp kos csillagjegyA Kos hölgy tele van energiával, szenvedélyes, ám szüksége van az önállóságra ahhoz, hogy boldog legyen. A csillagjegy szülötte nem szeret másoktól függni, sőt inkább maga szereti kontrollálni és kézben tartani a dolgokat. Hűséges a barátaihoz, a szeretteihez, ám a házassághoz inkább csak ritkán érett.

A Bika hölgy

női lélek horoszkóp bika csillagjegyA Bika nő független és érzelmileg erős. Éppen ezért saját maga szereti megtervezni életét, méghozzá a saját maga módján. Érzései felett az esetek többségében kiválóan tud uralkodni, emellett kreatív és művészi hajlamai vannak. Kitartó, hűséges, viszont vannak dolgok, amelyekhez a végsőkig ragaszkodik.

Az Ikrek nő

női lélek horoszkóp ikrek csillagjegyAz Ikrek hölgyet kiváló intelligenciával áldotta meg a sors, érzelmei viszont gyakran hullámvasúton mozognak, és ebben a dobogó tetején áll a csillagjegyek között. Imád utazni, folyamatosan tanul, bővíti a tudását, legyen az új nyelv vagy bármilyen készség, amit igazán fontosnak tart.

A Rák nő

női lélek horoszkóp rák csillagjegyA Rák nő imádja kényeztetni a szeretteit, odafigyel és törődik barátaival, a családtagjaival, valójában mindenkivel, aki közel áll a szívéhez. Jellemzően nyugodt természetű, ám nem társasági lény, érzékennyé és félénkké változhat, amikor ismeretlenekkel találkozik. A túlzottan nagy pörgést és hangzavart sem szereti.

női lélek horoszkóp

Ismerd meg a nő lelkét a csillagjegye alapján (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán hölgy

női lélek horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlán hölgynek számos vonzó tulajdonsága van, összhangban az anyaoroszlán kisugárzó természetével. Erős és független, imád a rivaldafényben lenni, még nagyobb nyilvánosság előtt sem jön zavarba. Bizony ő a főnök, ezért pedig nagyon nem szereti, amikor megmondják neki, mit és hogyan csináljon.

A Szűz nő

női lélek horoszkóp szűz csillagjegyA Szűz nő őszinte és nagyon gyakorlatias, valamilyen jó cselekedetet szeretne véghezvinni a világban, valójában folyamatosan ez a cél lebeg a szeme előtt. Nagyon lelkiismeretes, precíz, rendkívül aprólékos, a csillagjegyek közül talán ő figyel leginkább a részletekre.

A Mérleg hölgy

női lélek horoszkóp mérleg csillagjegyA Mérleg hölgy a kiegyensúlyozott és nyugodt mindennapokat preferálja, folyamatosan a harmóniára, az egyensúlyra törekszik. Nagyon figyel, hogy ne bántson meg másokat, a többiek boldogulását a sajátjánál is fontosabbnak tartja. Zárkózottnak tűnhet néha, pedig nagyon is társaságkedvelő típus, a legjobban pedig akkor érzi elemében magát, amikor jót cselekedhet.

A Skorpió hölgy

női lélek horoszkóp skorpió csillagjegyA Skorpió nő is nagyon független és határozott személyiség, ám időnként kiegyensúlyozatlannak látszik. Élete kívülről hullámvasútnak tűnhet a többiek szemében, hiszen nála az egyik rendkívüli esemény gyorsan követi a másikat. Jó vezető, nem mellesleg kiváló a kommunikációs képessége. Bámulatos a kisugárzása.

női lélek horoszkóp

A horoszkópból megtudhatod, mi rejt a női lélek (Thinkstockphotos)

A Nyilas nő

női lélek horoszkóp nyilas csillagjegyA Nyilas nő nagyon kíváncsi természetű, józan gondolkodású, igyekszik logikus magyarázatot találni mindarra, ami vele történik. Alig várja, hogy valami újat tanulhasson, de akkor sem esik kétségbe, ha másokkal kell megosztania a gondolatait. Imád utazni, nagyon szabad lelkű, vidám és optimista típus.

A Bak hölgy

női lélek horoszkóp bak csillagjegyA Bak nő addig biztosan nem nyugszik, amíg nem sikerül véghezvinnie azt, amit kigondolt. Szorgalmas, leleményes, megbízható, rendkívül céltudatos, nagyon keményen és sokat dolgozik. Barátnak, társnak hűséges és odaadó. Nem könnyű őt megnyerni, mert magasak az elvárásai, viszont a kitartó hódítást nagyon is értékeli.

A Vízöntő nő

női lélek horoszkóp vízöntő csillagjegyA csillagjegyek közül a Vízöntő nő fantáziája a legélénkebb. Önálló és független, éppen ezért ő sosem lesz boldog, ha nem kapja meg a számára szükséges mennyiségű szabadságot. Rendkívül intelligens, kreatív és remek beszélgetőpartner. A pénzügyekhez ugyanakkor vajmi kevés az érzéke.

A Halak hölgy

női lélek horoszkóp halak csillagjegyA Halak nő a legérettebb és a legtapasztaltabb típus a csillagjegyek közül. Mindig nagyon tudatosan teszi a dolgát, előre megtervezi a következő lépést. Nagyon könyörületes és empatikus, nagyon segítőkész. Mintha egy álruhába bújt őrangyallal futnál össze, aki mindenkor készen áll, hogy segítsen a bajba jutottakon.

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top