Sztárok

Teljesen kikészült a korától a magyar Ken baba

Einwiller Gregor retteg az öregedéstől, nem csoda, hogy külföldre menekült a héten esedékes születésnapja elől.

Einwiller Gregor, a magyar Ken baba a héten ünnepelte 30. születésnapját, ám a kerek évforduló pszichésen nagyon megviselte. A Borsnak elárulta, mivel elég hiú ember, már hetek óta készült a szülinapjára. „Legfőképp pszichésen” – tette hozzá Gregor, aki a szülinapja előtt a tengerpartra menekült, mert tudta, hogy ha Budapesten marad, ki fog készülni.

„Bíztam benne, hogy ha ilyen csodás helyen leszek, kellőképp ki fogok tudni kapcsolódni, és nem gondolok majd arra, hogy 30 éves leszek.” Csakhogy a magyar Ken baba számítása nem jött be. Azt mondja, a szülinapját megelőző este teljesen befordult: nem volt kedve az égvilágon semmihez. „Rettegtem attól, hogy meglátom az első üzenetet és elsírom magam!”

Gregor a nagy napon „félve nyitotta ki a szemét, és azonnal a tükörhöz rohant, hogy van-e rajta változás”. A magyar Ken baba végül elolvasta a rengeteg szülinapi köszöntőt, ami biztosította arról, hogy az élete még csak most kezdődik, aztán rákacsintott a tükörképére és csobbant egyet a tengerben – mesélte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top