Sztárok

Furcsán reagált a botoxra Sütő Enikő

Nem is hisz már a botoxban, úgy véli, a placebo a megoldás. Sütő Enikő mellékhatásokról és placebóról is mesélt, na meg a víz simító erejéről.

A Bors írt ma arról, hogy Sütő Enikő miként őrzi meg fiatalos külsejét. A hetvenes-nyolcvanas évek sztármanökenje mesélt helyes étkezésről, sportról és arról is, hogy ugyan a természetes dolgokra esküszik, a botoxot egyszer kipróbálta, de csak a baj volt belőle. 

„Én botoxoznék, ha nem szédülnék tőle. De az van, hogy egyszer kipróbáltam, és rettenetesen rosszul lettem tőle – mondta a lapnak. – Amikor a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorral Argentínába mentünk, a dzsungel előtt a homlokomba botoxoltattam egy keveset. De mellékhatás lépett fel. A Zeneakadémián még egy koncertről is ki kellett jönnöm, annyira szédültem. És ez ment akkor már három hete. Nem értettem, majd később rájöttem, hogy nem bírom a botox hatóanyagát.”

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Enikő akkoriban vegán volt, azt mondja, annyira tiszta volt a szervezete, hogy nem bírta el a méreganyagot. Hozzátette, hogy a lézeres arcke­zelést sem bírja, mert vékony a bőre, leginkább a placebo jelenségre esküszik, amikor egyszerűen hiszünk valamiben.

„Életvidám, jó hangulatban hatnak ránk a gondolataink. Én szoktam kérni, hogy minden negatív legyen pozitív, és hogy például zuhanyozás közben a víz simítson ki. Működik. Mindenkinél működik, ki kell próbálni. Ennek tudományos magyarázata is van. Nem légből kapott dolgok ezek” – magyarázta Sütő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top