Sztárok

Vasvári Vivien plasztikai beavatkozása természetes

Vasvári Vivien sosem csinált titkot a plasztikai műtéteiből, ez a mai napig nem változott. Most például azt mondta, hogy a legutóbbi kezelése élete legjobb döntése volt.

Vasvári Vivien az élete legtöbb pillanatát megosztja a követőivel, akik szívesen veszik a luxusfeleség tanácsait. Luxus Vivi sosem titkolta, hogy végeztek rajta néhány plasztikai műtétet, de ebből nem csinál ügyet, szerinte természetes, hogy az ember még szebb akar lenni. Éppen ezért osztotta meg a tegnapi szépészeti beavatkozást is, amivel ugyancsak a rajongóknak szeretne segíteni. 

A Nyerő Páros-győztes Vivi arról is beszélt, hogy imádja a gyerekeit és a munkáját, de emiatt nagyon sokat van ébren, ami bizony meglátszik rajta, és ezen szeretett volna változtatni. 

„Arcszépészeti specialista hialuronsavas feltöltést javasolt a szemkörnyéki területre, amire igent is mondtam egyből, hiszen a hialuronsav egy természetes anyag. (…) 15 perc alatt készen is lettem. Másnap reggel megláttam magam a tükörben, és azt mondhatom, hogy életem egyik legjobb döntése volt, sőt, kár, hogy eddig elhúztam” – nyilatkozott a beavatkozásról Vasvári Vivien

Fotó: Instagram

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top