Sztárok

Ezt gondolják a magyar férfiakról – Lukács Réka jelentése a Miss Earth szépségversenyről

Lukács Réka már több mint egy hete a Fülöp-szigeteken készül a Miss Earth versenyre, ahonnan folyamatosan beszámol nekünk: most például arról beszélt, hogy a magyar férfiak sármja világhírű.

Lukács Réka ismét jelentkezett a Fülöp-szigetekről, ahol éppen a Miss Earth szépségversenyre készülnek fel a lányok. A magyar királynő arról kérdezte a versenytársait, hogy ha voltak Magyarországon, akkor milyenek a benyomásaik, azt azonban nem várta, hogy a versenyzők nagy része a magyar férfiak sármját említi majd meg.

Amikor megérkeztem, és elkezdtem jobban megismerni a lányokat, teljesen el voltam ájulva, hogy szinte mindenki, nemcsak a királynők, de a szervezők, a hotelben dolgozók, mind hallottak Magyarország és főként Budapest szépségéről. Folyamatosan azt hallom, hogy ez a kedvenc fővárosuk Európában, illetve aki még nem volt, attól azt, hogy mennyire szeretne ellátogatni, mert hallotta, hogy nagyon szuper. Illetve rendkívül érdekes, de úgy tűnik, nagyon szerencsések vagyunk mert nemcsak a magyar nők, hanem a férfiak szépsége is világhírű. Rengetegszer hallottam, amióta itt vagyok, hogy úristen a magyar pasik mennyire sármosak, sőt amikor a tévében voltunk felvételen, a végén legalább 20 percig az volt a téma hogy a világ leghelyesebb férfiai Magyarországon vannak. Szó szerint ezt mondta az egyik tévés igazgató: az utcán közmunkásként az utat takarító férfiak is olyan helyesek voltak, hogy elolvadt tőlük.
Megkértem pár lányt, hogy meséljen nekem a Magyarországgal kapcsolatos élményeiről

– újságolta a NLCafe.hu-nak Lukács Réka

Miss Zambia egy meglepő sztorit is elmesélt:

„13-14 évesen volt szerencsém felfedezni Magyarországot és Budapestet. Volt egy barátom, aki ott lakott, Ádámnak hívták, és nagyon szerelmes voltam belé” – kezdte a szépségkirálynő, majd azt is elárulta, hogy soha nem találkozott vele, csak sokat cseteltek és videotelefonáltak egymással. „Sok közös, Sierra Leone-i barátunk volt, így ismertem meg, de sajnos nem tudtunk összefutni.” 

Egy kis ízelítő, hogyan is telnek Réka mindennapjai a felkészítő táborban: 

Megnézem
Összes kép (12)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top