Család

Szívmelengető: ez a lány minden alkalommal levideózza, ahogy ajtót nyit neki a nagypapája

A skót diáklány által készített videó-összeállítás pillanatok alatt a twitterezők kedvence lett.

A decemberi hidegben keresve sem találhatnánk szívmelengetőbb történetet ennél: egy skót diáklány minden alkalommal videóra veszi, ahogy 87 éves nagypapája ajtót nyit neki, amikor ő meglátogatja.

Jennifer Barclay pénteken osztotta meg a Twitteren a megkapó felvételekből készített összeállítást. „Az én aprócska nagyapám 87 éves, és ő az első számú ember az életemben. Teljes szívemből szeretem. Nagyon szeretem felvenni, hogyan fogad, amikor meglátogatom” – írta a Twitteren megosztott videó alá.

Jennifer posztja pillanatok alatt nagyon népszerű lett a közösségi oldalon, több mint tízezren osztották meg, és több ezer hozzászólás is született.

Fotó: Jen Barclay / Twitter

A Daily Mail szerint Jennifert olyan sokan keresték meg a videó megosztása után, hogy most már azzal viccelődik, „nagyapja miatt összeomlott az internet”. A lány a hatalmas sikert látva egy nagyapjának szentelt Instagram-oldalt is indított, amelynek – bár még csak egyetlen fotót posztolt – máris több mint nyolcszáz követője van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top