Sztárok

Fájdalmas módszerrel fogy Czippán Anett a kisbabája mellett

Speciális tornával gyógyul és fogy egyszerre a műsorvezető, de nagyon óvatosnak kell lennie.

Már elmúlt egyéves Czippán Anett második kisfia, de a műsorvezető még mindig nincs megelégedve szülés utáni alakjával. Az edzést azonban megnehezíti, hogy Soma születésekor annyira megváltozott Anett hasfala, hogy minden mozdulatra különösen oda kell figyelnie.

„A hasfalam három és fél ujjnyira nyílt szét, ezt kellett visszadolgozni. Nagyjából sikerült is. Ám soha nem lesz már olyan, mint előtte volt, ezért oda kell figyelnem rá, ez teljes életmódváltással jár. A speciális edzések mellett óvatosnak kell lennem a hétköznapi dolgok során is. Nem vehetem fel úgy a gyereket, mint előtte, nem ugorhatok ki az ágyból, csak oldalra fordulva, mert nagy a sérv kialakulásának kockázata” – meséli Anett a Blikknek.

„Olyan hasprést alkalmazok, ami biztonságos, de segít ledolgozni a kilókat, mivel még mindig pocakosnak látom magam. Nagyon speciális ez az edzésterv, kifejezetten az ilyen problémával küzdőknek ajánlják. Furcsa ez az egész, még most tanulom ezt az életvitelt, de az érdekes az, hogy a fiaim, Oli és Soma mellett ösztönösen ráérzek a helyes mozdulatokra” – mondta Anett, aki szerintünk elég látványos eredményt ért el az elmúlt időben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top