Sztárok

Valkó Eszter első gyerekét várja, sikerült a lombik

Hosszú éveket vártak erre, és most Valkó Eszter és Radócz Péter boldogabb nem is lehetne. A házaspár az első gyerekét várja.

A Nyerő Páros forgatásán kiderült, Valkó Eszter és Radócz Péter már régóta küzdöttek azért, hogy gyerekük legyen. Megpróbáltatásaikról akkor leginkább csak azt mondták el, hogy volt mit kipihenniük, a kezelések, a kivizsgálások sora megviselte őket. Most először a Story magazinnak mesélnek arról, hogy végül valóra válik az álmuk: hamarosan kisbabájuk születik. 

Valkó Eszter és Radócz Péter az eslő gyereküket várják

„Nem titok, lombikprogram segítségével sikerült teherbe esnem. Kisebb-nagyobb megszakításokkal öt sikertelen év van mögöttünk. Bevallom, nem is számoltam, hány hiábavaló beültetés történt. Immár mellékes is, a lényeg, hogy ez az egy, a legutolsó végre sikerült!”

A pár hálás az orvosuknak, dr. Vereczkey Attilának, de azt még nem tudják, hogy nála szüli-e meg Valkó Eszter a babát. Férje munkája miatt ugyanis egy ideje Hollandiában is berendezkedtek.

Radócz Péter és Valkó Eszter a várandósságról, a szülésről is mesélt, részletek a Storyban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top