Család

Megható: siket apukájának énekelt a 19 éves lány egy koncerten

A könnyfakasztó jelenetről készült videó is készült.

Rengetegen osztották meg a Facebookon azt a videót, amelyen egy 19 éves lány énekel süket édesapjának egy kanadai rockkoncerten.

A elképesztően gyönyörű jelenetet egy Jules Maria nevű nő rögzítette az Alberta állambeli Edmontonban. „Láttam, hogy ott áll egy lány és egy férfi, akik úgy tűnt, a parkett nagy részét elfoglalják – írta Facebook-bejegyzésében Maria. – Először bosszantónak tűnt a viselkedésük, aztán rájöttem, mi történik. Az apa süket, és a lánya tánc közben eljelelte neki a számok szövegét.”

A Yahoo Lifestyle a videón látható lányt, Karri Carberryt is megkereste. A lány azt mondta, csak szerette volna, ha édesapja jól érzi magát. „Ott álltunk a tömeg kellős közepén, és én úgy döntöttem, eljelelem apukámnak a számok szövegét, hogy tudja, mit játszanak – nyilatkozta Karri. – Később odajött hozzánk egy hölgy (Maria), és elmondta, reméli, nem bánjuk, de levideózott minket, akkora hatással volt rá, amit látott.”

Karri néhány nappal később találta meg a felvételt a Facebookon. Mint mondja, sok üzenetet kapott, amióta felkerült a közösségi hálóra, „Az emberek rám írnak, hogy könnyekig meghatotta őket a videó, nagyon sok pozitív visszajelzést kapok” – lelkendezett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top