Sztárok

Babos Tímea Dubajból írt

Mosolyogva küldi üdvözletét a melegből.

Babos Tímea (MTI/EPA/Hou Hvi Jung)

Babos Tímea teniszezőről legutóbb november végén írtunk, amikor fontos bejelentést tettek Fucsovics Mártonnal. Az ország elsőszámú női és férfi teniszezője ugyanis 2019-ben vegyespárosban versenyeznek, a tervek szerint annyi Grand Slam-versenyen indulnak, amennyin csak tudnak. Mint azt akkor írtuk, Babos Tímea igazi párosspecialista, egy hónapja védte meg a világbajnoki címét, 2018-ban pedig a páros világranglista élére került. Fucsovics Marci inkább az egyesre koncentrált eddig, jelenleg a világranglista 36. helyén áll, bár juniorként neki is van párosban Grand-Slam győzelme.

Nemcsak Timivel, de egyáltalán nem játszottam még vegyes párost felnőtt versenyen, úgyhogy ez nekem új élmény lesz. De a lehetőség, hogy Timivel játszhatok, nagyon motivál, már most fel vagyok spannolva, és biztosan motiváltan fogok teniszezni az oldalán

– mondta Fucsovics.

És tessék, a bejelentéstől számítva alig telik el három hét, mikor is Babos Dubajból jelentkezik be. Ha pihen, kijár neki – akár ezt az évet akarja levezetni, akár a következőre készül rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top