Aktuális

Lefegyverezte az őrt egy rab, és megszökött a Fővárosi Törvényszékről

A fegyveres férfi lopott autóval menekült. A legfrissebb hírek szerint a rendőrök tüzet nyitottak rá, és nem sokkal később elfogták.

Pénteken délben egy fegyveres rab szökött meg a Fővárosi Törvényszékről – írja az Index. A lap úgy tudja, hogy egy büntetőügy tárgyalásán a vádlott lefegyverezte és túszul ejtette a rá vigyázó őrt, majd a pisztolyt az őr fejéhez szorítva kimenekült az épületből.

Az MTI azt írja, hogy a foglyot erőszakos bűncselekmények miatt korábban már elítélték, és jelenleg is jogerős büntetését töltötte.

Egy szemtanú szerint autót is szerzett: miután beült egy szürke Suzukiba, elengedte a túszt.

Az olvasók szerint hatalmas a rendőri készültség a város északi részében: a Dózsa György út, Váci út környékén mindenhol golyóálló mellényes rendőröket látni, és az Árpád hídon is rendőrautók állnak, ezért Pestről Budára csak egy sávon lehet átkelni.

A legfrissebb hírek szerint lövöldözés is volt: a rendőrök tüzet nyitottak a menekülő rabra, amikor terepjárójával megkerülte a blokádot a Nyírpalota úton. Az Index úgy tudja, hogy a férfit nem sokkal később elfogták, de ezt az információt egyelőre nem erősítette meg a rendőrség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top