Életmód

Az egyetemen próbált barátnőt találni fiának a kétségbeesett anyuka

Az anya akciója finoman szólva sem sült el valami jól: már a rendőrség is keresi.

Őszintén bevallom, elképzelni sem tudom azt kétségbeesést, ami a minap arra sarkallt egy anyukát, hogy saját kezébe vegye fia szerelmi életét. A Baltimore Sun című amerikai lap szerint az ötvenes éveiben járó nő a fia fotójával sétált be a marylandi egyetem campusára, ahol ezt követően véletlenszerűen megállított néhány lányt, hogy megkérdezze őket, nem szeretnének-e randizni a fiával.

Nos, az anya magánakciója, hiába vezérelte azt a legnagyobb szeretet, finoman szólva sem volt elsöprő siker. Azon túl ugyanis, hogy mára egy egész világ beszél a „furcsa” nőről, aki a gyereke helyett próbál „becsajozni”, a rendőrség is keresi az ismeretlen, középkorú asszonyt. A Baltimore Sunnak nyilatkozó nyomozó elmondta, bár nem terveznek vádat emelni a kétségbeesett anya ellen, biztonsági okokból mindenképpen szeretnék kikérdezni őt.

anyuka aggódás barátnő fiú egyetem

Kép forrása: Baltimore Sun

A Towson Egyetemi Rendőrség ezzel egy időben egy figyelmeztető e-mailt is szétküldött a diákoknak, hogy tudjanak az ismeretlen nőről, és jelentsék őt, ha találkoznak vele: „Az egyetemi rendőrség három olyan incidenst vizsgál, amelyekre február 6. és 7. között került sor a Cook Könyvtár és a Művészeti Központ közelében. Az érintett hallgatók beszámolója szerint egy idősebb nő környékezte meg őket. A nő először a mobiltelefonján mutatott nekik egy fotót a fiáról, majd arról faggatta őket, nem akarnának-e randizni vele. A szemüveges nő kék farmert, csíkos, hosszú ujjú felsőt, barna cipőt és sötét kabátot viselt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top