Aktuális

A nagykanizsai önkormányzat lebontott egy játszóteret, amit a lakók építettek

A lakók saját pénzükön, saját munkájukkal építették a játszóteret. Az önkormányzat tíz év után, értesítés nélkül bontotta le.
játszótér nagykanizsa önkormányzat

A hintát, a libikókát, a homokozót, de még a padot is elvitték – panaszolta egy anyuka az ATV-nek azután, hogy a nagykanizsai önkormányzat lebontott egy olyan játszóteret, amit tíz éve a környékbeli lakók építettek.

Ahogy a tudósításból kiderült, a lakók saját pénzükön és saját munkájukkal építették a játszóteret, amit épp felújítani készültek, mikor az önkormányzat mindenféle értesítés nélkül, egyik napról a másikra lebontotta.

Mint kiderült, az ügy előzménye az volt, hogy a lakók vitába bonyolódtak a közterületekért felelős cég munkatársaival arról, kinek kellene lenyírnia a füvet a játszótéren és környékén. Az önkormányzat ekkor nézett utána a területnek. Miután kiderült, hogy közterületről van szó, és az ott lévő játékokra sincs engedély, a játszóteret elbontották.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top