Sztárok

Gáspár Győző legnagyobb rejtélyei után nyomoznak az emberek

Április elején elstartolt Gáspár Győző új műsora. Igaz, hogy már nem zászlóshajón, vagyis az RTL Klubon, hanem egy kisebb kábelcsatornán az RTL+-on brillírozhat, ám ez nem változtat azon a tényen, hogy a Mi a vágyad, more? újabb saját műsort jelent Gáspárnak, aki 15 éve a celebség mintapéldánya. Megnéztük, hogy mire keresnek a legtöbben vele kapcsolatban!

Amire a legtöbben keresnek:

1. Gáspár Győző Mi a vágyad, more?

Ez lett a címe Gáspár Győző legújabb műsorának. A dolog egyébként azért is különösen érdekes, mert ezzel egy időben Győző idősebb lánya, Evelin, és testvére, Zsolti a TV2-n futó Ázsia Expressz új évadát forgatja Sri Lankán. Még Bea asszonynak találjunk gyorsan egy műsort, hogy Gáspárék végleg lefedjék a csatornákat. A Mi a vágyad, more? minden hétköznap este látható az RTL+ csatornán. Már a premier előtt azt ígérte a csatorna, hogy Győzike új műsorának célja kívánságok teljesítésével megváltoztatni az emberek életét, ugyanakkor kimaxolja a nézők tűrőképességét. Lássuk be, erre tényleg Gáspár az ideális ember, már ami a tűrőképességet illeti. Gáspár Győző azt ígéri, hogy a szülőszobától a piacon át a vándorcirkuszig járja majd az országot (sőt, külföldre is hajlandó elmenni), hogy teljesítse az emberek kívánságát.

Mondjuk, azóta tudjuk, hogy van ennek piaca, mióta Dévényi Tibi bácsi kérésére David Hasselhoff beült egy Trabantba, majd eltévedt vele a belvárosban, de legalább két megszeppent gyerek örülhetett, hogy láthatta a bőrdzsekis, langaléta színészt. Szóval aggodalomra semmi ok, hiszen ha most talán nem is, majd a Mi a vágyad, more! 20 év múlva sugárzott ismétlését bájosan retrónak fogunk látni.

2. Győzike show

Mára kamaszok azok a gyerekek, akik Győzike show indulásának évében születtek. Kimondani is furcsa, ugye? Az RTL klub egyik legsikeresebb műsora 2005. február 7-én debütált a képernyőn. Két hónappal az első rész után, felállította a saját nézettségi rekordját, ugyanis összesen 2.267.192 ember sasolta, hogyan vágja ki az ablakon Győzike az elromlott tévét. És tényleg senkit nem érdekelt, hogy mi volt valós, és mi született a szerkesztők kreatív agyából.

A Győzike show alapozta meg a talajt azoknak a műsoroknak, amilyen az Édes Élet, amiben egyébként Gáspárék is szerepeltek, miután hét évad és 102 epizód után saját show-juk megszűnt az RTL-nél. Talán már nem is sokan emlékeznek rá, de Gáspár Győző tévés szerepeltetése még a 2000-es évek elején a TV2-ben kezdődött, ahol az Activity játékshow-ban olyan csodás pillanatokat köszönhettünk neki, mint a terepszállás és a terpeszállás összekeverése.

Győző és Bea a Széfben is szerepeltek

Innen szegődött át az RTL-hez, hogy családjával együtt belevágjanak a saját valóságshow-ba, és ide tért vissza, hogy szerepeljen az Édes Életben. A szakítás aztán 2014-ben botrányosra sikerült, amikor a csatorna szerint Gáspár „megrángatott egy szerkesztőt”, így azonnal megváltak tőle. Győző idegosztályra került, és hosszú posztokban magyarázta, hogy egyfajta személyes támadás áldozata lett, és úgy kezelik, „mintha Damu Roland lenne.”
Gáspár Győző 2018-ban ismét az RTL cégcsoportban került képernyőre. Tavaly és idén is az RTLII-es csatornán futó BeleValó műsorvezetője volt. Ezután kapta meg új, saját műsorát, a Mi a vágyad, morét.

3. Győzike háza

Talán csak Vajnáék Gattyán Györgytől bérelt villájáról vagy a Ewingék Southfork farmjáról írtak több cikket a magyar sajtóban. Gáspárék otthonai nagy izgalomban tartották a magyarokat. Az egyik az a 7 szobás, 330 négyzetméter alapterületű villa, ahol az RTL-es valóságshow-t is forgatták. Ezt a salgótarjáni házat már 15 éve árulja a család, és mi is megtaláltuk az egyik ingatlanokkal foglalkozó oldalon. A haciendát 49,9 millióért kínálják, és bár a feltett képek pazarok, a Riposton 2018-ban megjelent cikk szerint a kert teljesen elhanyagolt, a díszes vaskaput pedig rozsda lepi.

De Gáspáréknak van egy másik otthonuk is, amit az RTL-es műsorban csak elvétve lehetett látni. Ez a ház az 1700 lakosú Nógrádmegyeren található, és sokak szerint a külföldi sztárok is örömmel tanyáznának itt. A néhány éve ráncfelvarráson átesett palotát a Fókusznak mutogatta Győzike 2015-ben. Nem is a jakuzzira, a tökéletes pázsitra vagy brutálisan szép udvarra hívnánk fel a figyelmet, hanem a kert tövében felállított oltárra, ahol Győzike egy jógamatracon térdelve szokott imádkozni. Nekünk elfogytak a szavaink.

GIF

 

4. Győzike – Buksi

A tények makacs dolgok, és bizony tény, hogy Buksi kutyának köszönhetjük a magyar szórakoztatóiparban feltűnt legtöbb szállóigét a 2000-es évek elején. Buksi kutya a show négylábú szereplőjeként, a szerkesztők ötletére érkezett a Gáspár család salgótarjáni villájába. Itt aztán volt, hogy eltűnt, de hazahozták, ám Oscar-díjas alakítás volt az is részéről, amikor az Aranycsirke-díjátadóra igyekvő Győzike kocsijában pisilt, hogy a José Armandónak öltözött gazdája, idegrohamot kapva üvöltsön, miközben makkos cipőjével, a hófehér kerítést rugdosta.

  • Buksi kutya haláláról aztán annyi verziót lehetett hallani, ami, így 10 év után is követhetetlen
  • Íme néhány teória: Buksit elrabolták, vasúti sínhez kötötték, a vonat pedig levágta a lábát, ezért kellett elaltatni a szerencsétlen állatot
  • Buksi kutya baleset áldozata lett, egy aknába esett, melynek következtében hátsó lába súlyosan megsérült, több helyen roncsolódott. Az állat szállíthatatlan állapotban volt, helyben elaltatták.

Buksi kutya kétéves volt.

5. Gáspár Győző – NAV

Természetesen Gáspár Győző zsebében is imádnak turkálni a neten híreket kereső emberek. 2013. október 2-án adócsalásért felfüggesztve 1 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte a Balassagyarmati Törvényszék, majd 2017-ben újra vizsgálódni kezdett a NAV. Akkor azzal vádolták, hogy az édesapja érdekkörébe tartozó egyik cég számlájáról 50 millió forintot vett ki, ami után nem adózott. Házkutatást tartottak az ügyben, ami még Evelin lakására is kitért. Természetesen a hír sokkolta Győzikét, amit a családhoz méltón, testvére Zsolti úgy írt le a sajtónak: Győzőt fel kellett locsolni egy vödör vízzel, amikor az újabb vizsgálatról hallott. 2018 júniusábán aztán adóhatóság legfrissebb döntése már arról szólt, hogy:
Gáspár Győző mégsem sikkasztotta el édesapja cégének a pénzét, még csak adót se csalt.

„Most mindenki megtudja, hogy én tényleg nem vagyok bűnöző, nem tettem semmi rosszat. Annyi bántás, támadás ért minket, hogy már nem is látom a fényt az alagút végén” – reagált a Blikknek Gáspár Győző.

Fotó: RTL Klub/Bielik István

6. Gáspár Győző meghalt

Kezdjük az elején. Gáspár Győző nem halt meg. És rögtön folytassuk a legfontosabbal: senki ne kattintson le kamu Facebook-oldalakat és híroldalakat, ahol megosztásért lehet elolvasni a hírt. Átvernek. Ennek lett az áldozata Gáspár Győző is, akinek az egyik ilyen site 2018-ban a halálhírét keltette. „Egy autóbalesetben elhunyt Győzike! Kora reggel szörnyethalt Gáspár Győző, brutális autóbalesetet szenvedett” – írta az oldal. Gáspár az Instagramon rögtön be is jelentkezett, és közölte: él, és jól van, csupán az ilyen hírekből van elege. Azért néhány követőnek csak nem sikerült értelmeznie a dolgokat, és mély sajnálatukról és együttérzésükről biztosították a családot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jézus már megint unatkoznak szánalmas komolyan mondom!!!!

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés,

Ezek után bátran kijelenthetjük, kevés celebbel történt annyi minden az elmúlt 15 évben, mint Gáspár Győzővel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top