Sztárok

Tóth Gabit kiemelt figyelemben részesíti a Sztárban sztár leszek stábja

Tóth Gabi két hónapja jelentette be, hogy babát vár, de vállalta a tévés feladatot.

Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek című műsorban várandósan is vállalta, hogy zsűrizni fog, ezért a TV2 stábja kiemelt figyelmet fordít a kismamára – írja a Blikk.

„Két forgatási napon vagyunk túl, a fiúkkal szerintem remek az összhang, az énekesek pedig jócskán szereznek meglepetéseket. A Sztárban sztár leszek minden percét élvezem, csodás a stáb, jól érzem magam és szerencsére a pici is… A zsűripultban ott van elrejtve a kis gyümölcsös dobozom, így két produkció között is tudok falatozni, ha épp megéhezem” – mondta Tóth Gabi.

toth gabi, varandossag

Fotó: smagpix.com

„Van klíma a stúdióban, ez hatalmas könnyebbség mindenkinek, főleg egy kismamának. Természetesen a stáb figyeli Gabi minden mozdulatát, és tiszteletben tartja azt, ha egy kis szünetre van szüksége. Ha szeretne egy kicsit mozogni vagy pár percre kimenni, akkor megoldjuk. Erre azonban nem nagyon van szükség, mert Gabi nagyon alázatos és profi. Nem is beszélve arról, hogy tényleg láthatóan ki van virulva” – mesélte az egyik stábtag.

(Kiemelt kép: smagpix.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top