Életmód

Ha látod mind a hat arcot, kivételes vagy!

Egyetlen becsapós kép elég ahhoz, hogy emlékeztessen minket: fontos, hogy figyeljünk a részletekre.

Mókás, de egyben elgondolkoztató személyiségtesztet mutatott be a Bouvet Caféblog. A teszt azt igyekszik bemutatni, mennyire fontos, hogy az életben mindig figyeljünk a részletekre. A szerző saját bevallása szerint négy arcot vett észre a képen – a hatból. Fel is idéz ennek kapcsán egy tanulságos történetet:

„Körülbelül két éve egy nagyszabású céges rendezvényen vettem részt. Vagy négyszáz, számomra ismeretlen kollégával zsúfolódtunk össze egy konferenciateremben. Az előadó megkért minket, álljunk fel, és mutatkozzunk be négy olyan embernek, akiket korábban még nem ismertünk, aztán csücsüljünk vissza a helyünkre. Nagy morajlás kezdődött a teremben, mindenki kezet rázott valakivel, elmondta a nevét, majd leültünk. Ekkor az előadó feltette a nagy kérdést: megjegyeztük a neveket, amiket mondtak nekünk? Hisz csupán négy név, nem nagy kunszt.”

A szerző egyetlen névre emlékezett a négyből, arra is csak azért, mert nagyon szokatlannak találta a hangzását. Te hány arcot veszel észre a képen?

Forrás: Bouvet Caféblog

A megfejtést az eredeti bejegyzésben találod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top