Sztárok

Tovább késik Cserháti Zsuzsa síremléke

Hiába ígérgetik hónapok óta, tovább csúszik Cserháti Zsuzsa síremlékének átadása.

Több mint másfél évtizede húzódik Cserháti Zsuzsa síremlékének ügye. Az énekesnő 2003-ban hunyt el, végső nyughelyét a Farkasréti temetőben pedig azóta is egy apró fejfa jelzi. Cserháti fiának tizenhat éve nincs pénze sírkövet csináltatni édesanyja sírjára.

Egy névtelenséget kérő felajánló azonban nemrég felkereste a családot, és milliós összeget áldozna a sír rendbetételére. A tervek megszülettek, és állítólag a munka is megkezdődött hónapokkal ezelőtt, az eredmény azonban még várat magára.

Cserháti Zsuzsa

„A készülő sírkőre kiválasztottunk Zsuzsáról egy csodálatos fotót, amin könyökölve mosolyog. Erről készül a majdnem életnagyságú, hatvanszor nyolcvan centiméteres fotógrafika, alatta az aláírásával. Ám hiába szereztem meg a fényképet, csak diáról készülhet el a különleges technikájú alkotás, amelyre várni kell. Reméljük, a halála évfordulójára, azaz egy hónap múlva már készen lesz” – nyilatkozta a Blikknek Cserháti Zsuzsa egykori jó barátja, Krasznai László.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top