Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. június 24-30.: Nehézségekkel indul a hét, aztán egyre jobban alakul minden

A hét eleje nagyon rázósan indul, de aztán egyre jobb és jobb lehetőségeket mutatnak a csillagok. A horoszkóp szerint június utolsó hétvégéje nehézségekkel kezdődik, de a hétvége igazán emlékezetesen alakul...

Heti horoszkóp: KOS

Június utolsó hete tripla kritikus fényszöggel indul (Hold-Jupiter, Hold-Vénusz, Vénusz-Neptunusz), ami kitűnő ürügy lehet a nézeteltérésre. Szerencsére keddtől tetterősnek fogod érezni magadat, de olyan magas fordulatszámon pörögsz, ami mások szerint már az erőszak határát súrolja. Csütörtökön Merkúr az Oroszlánba lépve kreatívvá tesz, péntektől a Bika Hold hatékonyságot hoz. A hétvége első fele ennek folytatása lesz, majd vasárnap az Ikrekbe lépő Holdtól felélénkül a társasági életed, több meghívást is kapsz.

Heti horoszkóp: BIKA

Hétfőn három fényszög (Hold-Jupiter, Hold-Vénusz, Vénusz-Neptunusz) is arra int, hogy vigyázz a pénzedre! Ha egyik kollégád, barátod kölcsönt kérne, neked kell eldöntened, tudsz-e adni neki. Hét közepén tanácsos lenne csak rutin feladatokat bevállalnod. Csütörtök délutántól a Bika Hold szerint végre magadra találsz. Helyre áll a harmónia benned és körülötted is. Június utolsó hétvégéje békésen indul, pihenj sokat, de ne egyél túl sokat! Gyorsan felszedhetsz jó pár kilót. Vasárnap menj mozogni, sportolni!

Heti horoszkóp: IKREK

Készülj fel, hogy hétfőn több olyan kellemetlen fényszög (Hold-Jupiter, Hold-Vénusz, Vénusz-Neptunusz) lesz az égen, amitől kellemetlenül érezheted magad testileg és/vagy lelkileg. Jobban tennéd, ha erre a napra nem terveznél semmi extrát. Keddtől sokkal jobb passzban leszel, visszatér az életkedved. Csütörtökön bolygód, a Merkúr átlép az Oroszlánba, ami téged utazásra csábít. Június utolsó napjai lelkesítően hatnak rád, keress tipikus nyári programot! Az Ikrek Hold végre ismét felélénkít…

Problémákkal indul a hét, de aztán egyre jobban alakul minden (iStock)

Heti horoszkóp: RÁK

Vigyázz magadra és az egészségedre! Hétfőn rázós konstellációk gyengeséget mutatnak, aminek egyik oka lehet a tartós kánikula. Hét közepén a munkáddal kapcsolatosan a jövő tervezése foglalkoztat, amihez ugyanakkor szövetségeseket is találsz. Bátran kérj segítséget! Csütörtökön kilép a Merkúr a Rákból, innentől kevesebbet fogsz beszélni. Ennek valaki biztosan örülni fog. A hétvégéd akkor lesz kitűnő, ha jut időd a hobbidra. Ha nincs még, keress gyorsan! Olyan hobbit válassz, ami teljesen kikapcsol!

Heti horoszkóp: OROSZLÁN

A hétfői nehéz konstellációk szerint a kiadásaid okozhatnak fejtörést, ami valódi fejfájásba torkollhat. Ez az egész másnapra elmúlik, ha nem csinálsz belőle nagy ügyet. Keddtől elemedben leszel a Kos Holdnak köszönhetően. Ebben a kitűnő formában olyasmire is képes leszel, amire korábban nem. Csütörtökön hajnalban Merkúr belép az Oroszlánba, és segít kimondani, amit gondolsz, érzel. Hétvégén véget ér a június, használd ki a jó időt, és válassz szabad téri programot – javasolja az Ikrek Hold…

Heti horoszkóp: SZŰZ

A hétfő nem lesz a kedvenc napod. Három nehéz fényszög (Hold-Jupiter, Hold-Vénusz, Vénusz-Neptunusz) nehezíti ugyanis a dolgodat. Keddtől a költségeidet kell ráncba szedned, ami hónap végén különösen aktuális, nem csak a bolygók szerint. A hét második felében a Bika Holdnak köszönhetően nyugodtnak és boldognak érzed magad, ami a telje teljesítményedre is igazán jó hatással lesz. Szombaton dupla szuper fényszög áll össze az égen (Hold-Szaturnusz, Hold-Plútó), ami megszépíti az egész hétvégédet. Megérdemelsz egy szép hétvégét…

Kellemetlen fényszögeket jelez a horoszkóp a hét elejére (iStock)

Heti horoszkóp: MÉRLEG

Fogadd meg a tanácsot, és hétfőn ne folyj bele olyan vitákba, amikbe nem muszáj! Feleslegesen izgatnád fel csak magadat. Keddtől valaki egyszerre vonz, és bosszant. Ha vele foglalkozol, semmi másra nem jut energiád. Tedd fel a kérdést magadnak, megéri-e? A hét közepén nem szabad meggondolatlanul vásárolnod. Váratlan kiadásod adódhat, amit nem fogsz tudni kifizetni, ha költekezni kezdesz. Hétvégén a vasárnap lesz a te napod az Ikrek Holdnak és a fényszög hiánynak köszönhetően…

Heti horoszkóp: SKORPIÓ

Minden a kommunikáción áll vagy bukik ezen a héten. Merkúr, a kommunikáció bolygója hét közepén vált jegyet, és azt tanácsolja, fogalmazz mindig minden helyzetben pontosan! Amennyiben neked nem világos valami, kérdezz! Csütörtökön az Oroszlánba lépve a büszkeség dominanciáját hozza, ami nem biztos, hogy segíti a közös hang megtalálását. A hétvége akkor lesz jó, ha a szerelemnek szenteled. Akkor is, ha van párod, és akkor is, ha még nincs. Ne hidd, hogy sok időd van, szóval ne halogass túl sokáig!

Heti horoszkóp: NYILAS

Három kritikus fényszögnek (Hold-Jupiter, Hold-Vénusz, Vénusz-Neptunusz) köszönhetően nem a hétfő lesz a kedvenced. Ez az utolsó feszült nap ebben a hónapban, így már csak ezt ezt kell vita nélkül átvészelned. Keddtől elemedben leszel, ami arra is jó, hogy végre haladj a munkáddal. Jó hír, hogy Merkúr csütörtökön átlép az Oroszlánba, és utazásra csábít téged. Ha teheted, utazz most! Ha még nincs rá lehetőséged, legalább kezdd el megtervezni, és megszervezni a nyaralást. Vasárnap nagy hatással lesz rád valaki. Ebből akár szerelem is lehet.

Csodás hétvégét jeleznek a csillagok (iStock)

Heti horoszkóp: BAK

Június végén hétfőn víz, szerdán tűz, szombaton dupla föld fényszög lesz az égen. A víz a szeretetről, a tűz az igyekezetről, a föld a józanságról szól. Szóval folyamatosan lesznek segítő konstellációk az égen, a többi valójában csak azon múlik, felismered-e ezeket. Viszont kedden, szerdán és csütörtökön nehezíthetik a dolgodat olyan személyek, akik sértődékenyek vagy önzőek. Ne engedd felhúzni magad miattuk! Hétvégén a szombatot a békés fényszögek (Hold-Szaturnusz, Hold-Plútó) szerint jobban fogod szeretni.

Heti horoszkóp: VÍZÖNTŐ

Kisebb zavar támadhat a pénztárcádban tripla keszekusza fényszögek szerint (Hold-Jupiter, Hold-Vénusz, Vénusz-Neptunusz). Ne aggód, ez még nem a világvége. Keddtől fontos hírek jönnek, ha nyitott szemmel és füllel jársz. Csütörtökön hajnalban az Oroszlánba lépő Merkúr szerint olyan ember beszél hozzád, akire nem szoktál hallgatni. Pedig most kéne. Hétvégén a vasárnap fellélegzést hoz, végre ismét elemedben leszel. Újból kreatívnak és örömtelinek érzed magad, amit az Ikrek Holdnak köszönhetsz.

Heti horoszkóp: HALAK

Szent Iván éjjelén, hétfőre virradóan jósló álmaid lehetnek a Hold-Neptunusz együttállás miatt. Sajnos június utolsó hete viszállyal indul, tegyél meg mindent, hogy ne alakuljon vége láthatatlan balhévá. A hét második felében a merevség okozhat problémát, sajnos akkor is, ha te rugalmas maradsz. Vedd tudomásul, a másik helyett nem lehetsz konstruktív. A hónap utolsó hétvégéje szóljon a családodról, tölts velük minél több időt. Az Ikrek Hold vidám közös programot javasol….

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top