Utazás

Elaludt útközben, az üres, sötét repülőgépen ébredt

Egyszerűen fent felejtették a gépen az alvó utast.

Tiffani Adams elaludt út közben az Air Canada Quebecből Torontóba tartó járatán június 9-én. Éjfél körül egyedül, hidegben és sötétben ébredt az üres repülőgépen. 

Még sikerült felhívnia telefonon egy barátnőjét és elmondani neki, hogy hol van, ám a készülék alig egy percen belül lemerült. Ezek után eljutott a pilótafülkéig, ahol szerencsére talált egy zseblámpát. A gép ajtaját is kinyitotta, ám lejutni nem tudott a mintegy 15 méteres magasságból. Épp ezért a zseblámpával kezdett integetni egy arra haladó poggyászkocsi sofőrjének, aki észre is vette. Időközben a barátnője is értesítette a repteret.

repülőgép air canada

A kép illusztráció! (iStock)

A légitársaság mindezek után egy limuzint és egy hotelszobát ajánlott fel neki, ő azonban ezekből nem kért, csak minél előbb haza akart jutni.

Az Air Canada elismerte az incidenst, és vizsgálatot indított az ügyben. A nőt kétszer is felhívták, és elnézést kértek tőle.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top