Sztárok

Iszak Eszti: Próbálok nem megszállott lenni

Babonáiról vallott. Iszak Eszti tele van furcsa szokásokkal, de a barátai már megszokták.

„A családomban nincs olyan, aki annyira babonás lenne, mint én, de jómagam tizenéves korom óta megszállottja vagyok a hiedelmeknek. Amikor például mentőautót hallok, látok, akkor mindig valamilyen fehér tárgyat, felületet keresek, amit megfoghatok, ne­hogy va­lamelyik szerettemhez érkezzen a ro­hamkocsi. Amikor repülővel utazom, márpedig elég sokat megyek külföldre, akkor jobb kézzel háromszor megsimogatom a gép oldalát, hogy biztosan jó utam le­gyen, és el­ke­rüljön a re­pülőgép-szerencsétlenség. Ha otthon felejtek valamit, akkor pár má­sodpercre le­ülök egy székre, mielőtt újra elindulnék, ne­hogy bármi rossz ér­jen, de ugyanúgy hiszek a fekete macskás babonában vagy abban is, hogy nem szabad létra alatt áthaladni” – magyarázott a a Borsnak babonáiról és félelmeiről Iszak Eszti.

Fotó: Iszak Facebook

Arról is beszélt a lapnak, hogy a barátai ugyan furcsának találják, de azért már megszokták a stikkjeit: „Oké, persze olykor idegesíti őket, hogy ha például sietünk valahová, én meg még az ilyen dolgaimmal húzom az időt, de próbálok nem megszállott lenni, csak megelőzni az esetleges rossz dolgokat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top