TV-sztárok

Fájó vallomás Bujtor István özvegyétől

Szívszorítóan nyilatkozott Bujtor Judit. Máig élénken ápolja a színész emlékét, állítása szerint Bujtor István sokszor üzen neki odaátról.

A 10 éve elhunyt Bujtor István emléke előtt immár 10. alkalommal négynapos filmfesztivállal tisztelegnek. Özvegyének, Bujtor Juditnak egy évtized után is nagyon hiányzik néhai imádott férje, aki helyére a halála óta eltelt hosszú idő ellenére sem léphet más a szívében – írja a Blikk.

Fotó: MTI Fotó: Nagy Lajos

A színész halála után Judit sokáig nem találta a helyét, 3 évig szinte a lakásból sem lépett ki. „Még mindig kérdezik, miért nem ismerkedem és keresek másik társat (…) Sosem találnék még egy olyan embert, mint amilyen István volt, így elfogadtam, hogy amíg élek, egyedül maradok, számomra nincs újrakezdés. (…) István velem van mindig, sokszor üzen nekem; érzem, nem hagyott el. A célom az lett, hogy ápoljam az emlékét, amit a Tihanyi Szabadtéri Játékokkal, úgy érzem, meg is tettem” – mondta az özvegy.

Bujtor Judit mellett Bujtor István fia, Balázs és lánya, Anna is részt vett a fesztivál megnyitóján:

Judit volt a színész második felesége, 30 évig éltek együtt. Bujtor előző házasságából született gyermekeit (a 40 éves Annát és a 44 éves Balázst) sajátjaként szereti, unokáival is gyakran találkozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top