Trend

Búcsút mondott a lógó gatyáknak Hódi Pamela

Immár nem takargatja idomait a modell–üzletasszony. Vőlegénye, Bence segített elfogadnia önmagát.

Focista vőlegénye, Tóth Bence miatt szerette meg a testét Hódi Pamela, sokat takaró ruháit mára már csajos és testhezálló darabokra cserélte – írja a Bors. Korábban képtelen volt elfogadni egyes testrészeit a kisgyermekes modell–üzletasszony, aki olykor fiús, lenge ruhákban takargatta az idomait.

Igyekszem olyan darabokat választani, amelyek nemcsak kényelmesek, hanem az alakomat is kiemelik. Az előnytelen részeimet persze igyekszem elrejteni, úgymint a combomat és az oldalhájamat, de amióta Bencével vagyok, nem takargatom magam. Nagyon szereti az idomaimat, és azt, ha feszülős nadrág van rajtam, úgyhogy a lógós gatyákkal szinte teljesen leszámoltam” – vallotta be az Ázsia Expressz 2. sztárja, aki már készül az esküvőre.

Mint mondja, már az időpont és a helyszín is megvan. „Vidéken fogunk esküdni, templomban, (…), szűk család és a barátaink előtt. Visszafogott, de szép szertartást szeretnénk” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top