Életmód

Fóbiája miatt gyerekkora óta sajtos szendvicsen él ez a nő

Ha más ételekkel próbálkozik, pánikrohamot kap.

A 29 éves April Griffiths ritka fóbiája miatt gyerekkora óta kizárólag sajtos szendvicsn él. Ezt eszi reggelire, ebédre és vacsorára is.

A brit nő, aki már maga is kétgyerekes anya, sok mindent megpróbált, hogy megszabaduljon a fóbiájától, de eddig még semmi sem segített. A legtovább a hipnózissal jutott, de abba kellett hagynia a terápiát, mert nem volt rá elegendő pénze.

„Minden alkalommal pánikrohamot kapok, ha új  ételeket próbálok ki, egész testemben remegni kezdek” – mesélte April, akit konkrétan a fulladástól való félelem, illetve az új textúrák rémítenek meg.

Amikor kilenc éve megismerte a párját, és először mentek együtt vacsorázni, előre felkészítette a fóbiájára és olyan éttermet választott, ahol rendelhetett sajtos szendvicset.

April Griffiths

April Griffiths (Profimedia)

Már nagyon unja, hogy mindig ugyanazt eszi, ám úgy érzi, soha nem fogja tudni legyőzni a fóbiáját, és mindig ilyen marad az étrendje. Az egyedüli, amit variálni tud, az, hogy milyen sajtot tesz a szendvicsbe.

A leggyakrabban reszelt sajtos szendvicset fogyaszt, még az is zavarja némiképp, ha ehelyett szeletelt sajt van a szendvicsben, ugyanakkor ettől nem kap pánikrohamot, hiszen tudja, hogy az attól még sajt, amit biztonsággal fogyaszthat.

A sajtos szendvicsen kívül néha még chipset szokott enni.

A nő egy kétéves kisfiú és egy nyolc hónapos kislány édesanyja. A fia etetése már problémás, hiszen sokszor szeretné ő is ugyanazt enni, mint az édesanyja. April ezért először a gyereket eteti meg, majd ő maga egy másik szobában eszik, nehogy a kisfiú is hasonló étkezési szokásokat vegyen fel.

Az egyoldalú táplálkozás ellenére a nő egészséges, pedig vitamint kizárólag narancsléből vesz magához, melyből naponta három nagy dobozzal iszik meg.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top