Otthon

7 kutyájával alszik egy ágyban a házaspár

Általában nehéz döntés, hogy kivel osztod meg szívesen az ágyad, de nem mindenkinek. Jennifer Taylor és férje például hét kutyával osztozik.

A 49 éves asszony és nála 11 évvel idősebb férje, Steve úgy akartak hét kisállatukkal aludni, hogy az éjszakák során ne zavarják egymást az alvásban, erre viszont mindössze egy megoldás volt. Vettek két hatalma matracot, az ágytámlákat pedig két ajtóval oldották meg, noha ezeket később lefestették. A kerethez még vásárolták némi keményfát, és pár óra szerelés után készen is voltak. Az ágy az ebeknek magas lett, ezért némi segítséggel tudnak csak felmászni, de így végre az asszony és férje meg a kutyák is egy helyen alszanak. Jennifer eleve azt mondja, hogy ő 0-24-ben a kutyáinak él, sőt egyenesen úgy beszél, hogy

„én vagyok a kutyák anyukája, és ők az én kisbabáim”.

Az egész lakás úgy van kialakítva, hogy az öt dakszli és a két francia buldog a legnagyobb kényelemben éljen. 

„Velük akartunk aludni, de ehhez az ágyunk kevés volt. De most már majd 4 méter széles a fekhelyünk, mindenki kényelmesen elfér rajta.”

(via UNIlad)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top