Életmód

Őt tartják a legszebb kislánynak a világon

A 6 éves orosz modell már több divatkampányban is szerepelt,  és tízezrek követik az Instagramon.

A Moszkvából származó Alina Yakupova négy hónapos kortól kezdve modellkedik, és már megmutatta magát az olasz Monnalisa Kids, az orosz Yudashkin Kids és a Gloria Jeans divatcégek kampányaiban is. A fiatal modell szőke fürtjeivel és kedves mosolyával olyan neves divatmagazinok oldalain is találkozhattunk, mint Instyle és a Grazia.

A babaarcú és hatalmas kék szemű Alina Instagram-oldala 22 ezer követőnél jár, a világ minden pontjáról vannak rajongói, legyen szó Németországról, Costa Ricáról vagy akár Kaliforniáról.

„Olyan aranyos, olyan édes! Kicsi, kicsi angyal!” – írta róla egyik rajongója. Mások a világ legaranyosabb lányának, vagy gyönyörű hercegnőnek nevezik.

„Biztos vagyok abban, hogy Alina sikerének titka nemcsak hihetetlen szépségében rejlik, hanem a kemény munkában és a folytonos fejlődésben is, amely jellemzi fiatal kora ellenére”– mondta a 6 éves kislány menedzsere, Roman Kukhar.

(via)

Kiemelt kép: Isntagram/Alina Yakupova

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top