Sztárok

Most már biztos: saját fia késelte halálra a Tarzant alakító színész feleségét

Fia késelte halálra Valerie Lundeen egykori szépségkirálynőt

Saját fia késelte halálra a 62 éves Valerie Lundeen Ely-t, Ron Ely színész feleségét kedd este, írja az Index a BBC hírére hivatkozva. Ron Ely a Tarzan című tévésorozat címszereplője volt a hatvanas években. Számos másik sorozatban és filmben is játszott, többek között a Fantasy Islandben, de a Tarzan maradt a legismertebb szerepe.

Ron Ely Tarzanként / Forrás: Getty Images

Ahogy azt már lapunk megírta, kedden este egy családi vita miatt riasztották a rendőröket, akik a helyszínen lelőtték a feltételezett elkövetőt. Akkor még annyit lehetett tudni, hogy a rendőrség közlése szerint egy rokonnal hozható összefüggésbe az egykori Miss Florida meggyilkolása.

 A rendőrség tájékoztatása szerint a 30 éves Cameron Ely több késszúrással ölte meg az anyját Santa Barbara-i otthonukban. A nő a rendőrök kiérkezésekor már halott volt. Cameron Ely-t a ház előtt találták meg, és mivel a viselkedése fenyegetőnek tűnt, a rendőrök lelőtték. A férfi belehalt sérüléseibe, írja a lap.

Egyelőre nem tudni, hogy a 81 éves színész is megsérült-e, de korábban azt közölték, hogy egy idős, mozgáskorlátozott férfit kórházba szállítottak a gyilkosság helyszínéről, de csak megfigyelés céljából. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top