Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek csak mérgezik egymást

Ezek a csillagjegyek nem igazán találnak békére, harmóniára, összhangra egymással. A horoszkóp szerint bármilyen heves érzelmekkel is kezdődött a szerelmük, végül inkább csak mérgezik egymást és a párkapcsolatot is...

Vannak csillagjegyek, akiket egymásnak rendelt a sorsuk. Ők a tökéletes párok, akik szinte viták, veszekedések nélkül élik le az életüket. Lehet, hogy sokak számára inkább kiszámíthatónak, unalmasnak tűnnek ezek a kapcsolatok. Nem lehet érte hibáztatni őket. És vannak azok a párok, akik elképesztő érzelmekkel indítják a párkapcsolatukat, a szerelmet ugyanakkor folyamatos viták, érzelmi hullámvölgyek tarkítják. Nem tudnak elszakadni egymástól, pedig egy idő után inkább csak mérgezik a kapcsolatot és egymás lelkét is. Unalommal ugyan nem kell számolniuk, de ettől sem mondhatják magukat felhőtlenül boldognak.

Mely csillagjegypárok mérgezik egymást? Kik lehetnek, akik csak nagyon ritkán találnak boldogságra egymás mellett? A különleges horoszkópvideóból megkapod a választ. Érdemes végignézni a rövid filmet. Vajon te és a párod köztük vagytok?

Ezek a csillagjegyek mérgezik egymást (iStock)

Fotók: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top