Sztárok

Közleményt adott ki L.L. Junior a fia elhelyezésével kapcsolatban, Csilla is reagált

L.L. Junior és Hopp Csilla végre megegyeztek Lacika elhelyezésével kapcsolatban.

L.L. Junior és Hopp Csilla kisebbik fia, Dávidka augusztus végén hunyt el. A szülők sokat vitatkoztak, és a sajtón keresztül is üzengettek egymásnak a tragédia után, ám most úgy tűnik, kibékültek. Csilla úgy látja, exe már nem akarja elvenni tőle Lacikát, és a rapper lépései egyértelműen azt mutatják: mára csakis a szeretet és gyermekük boldogsága mozgatja. Pont került a gyermekelhelyezési ügy végére, amit a zenész egy közleményben osztott meg.

A közleményt változtatás nélkül közöljük: 

,,Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy tegnap sikerült aláírni a gyermekelhelyezési megállapodást.
Kizárólag a gyermekem érdekeit, jövőjét, és boldogságát néztem, így innentől közös felügyeletet gyakorlunk az anyukával felváltva, ami a gyakorlatban úgy néz ki, hogy egyik héten az anyukánál, másik héten nálunk lesz Lacika. 

A megegyezés egyik nagyon fontos pontja, hogy innentől egyik fél sem nyilatkozik a továbbiakban sem erről, sem pedig egymásról . Tisztelettel kérném a sajtó munkatársait, hogy ezt tartsák tiszteletben! 

Nagyon nehéz hónapokon vagyunk túl, és bár a fájdalmam nem enyhült egy kicsit sem, szeretnék a feleségemmel, Kingával és a gyermekemmel nyugodt családi életet élni. Életünk legszomorúbb karácsonya elé nézünk, de Lacikának mindent meg fogunk tenni, hogy a legszebbé varázsoljuk a szeretet ünnepét.

Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek és köszönöm a sok szeretetet és támogatást amit az elmúlt hónapokban kaptam!”

A közleményre nem sokkal később Junior volt felesége, Hopp Csilla is reagált.

,,Életem legnagyobb fájdalmában tegnap megegyezést sikerült kötnünk a gyermekem édesapjával. Szeretném kiemelni én nem vagyok közszereplő! Anya vagyok, aki mindent megtesz azért, hogy Lacika, a kisfiam boldog és teljes életet élhessen egy ekkora fájdalommal a szívében /szívünkben. Lacival közös felügyeleti jog mellett folytatjuk tovább Lacika nevelését és a továbbiakban nem nyilatkozunk egymásról semmilyen formában. A szívemben a fájdalom nem múlik, de most már koncentrálhatok arra, ami fontos. A gyermekemre és arra, hogy megtanuljak együtt élni a feldolgozhatatlannal…

Nagyon hálás vagyok az ügyvédemnek Dr. Horváth B. Gábornak minden segítségért és támogatásért, a barátaimnak, a családomnak, a vendégeimnek és mindenkinek, akik szeretettel és támogatásukkal, együtt érzésükkel mellettem voltak a legmélyebb időkben. Köszönöm️.

Nincs pillanat, hogy ne lennél a szívemben Édes Dávidom.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top