Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek varázslatos decemberre számíthatnak

Ezek a csillagjegyek varázslatos decemberre számíthatnak. Minden a várakozásuk szerint alakul, örömmel készülnek a közelgő ünnepekre, nagyon sok boldog pillanatban lehet részük. A horoszkópból kiderül, kik a hónap legnagyobb nyertesei.

Meglehetősen mozgalmas és sikeres időszakot hoz a december. A Jupiter bolygó, több mint egy év után, december 2-án kilépett saját jegyéből, a Nyilasból, és a kiszámítható, megbízható Bakban folytatja égi útját. Valójában mindenkinek tartogat kellemes pillanatokat az év utolsó hónapja, de a következő csillagjegyeknek különösen sok örömet, bőséget, boldogságot tartogatnak az elkövetkező napok. Számukra ugyanis igazán nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók és pozitív fényszögeik. Ha te is e csillagjegyek egyikében születtél, vagy az aszcendensed áll valamelyikben, a december a horoszkóp szerint számodra is ragyogóan alakul.

A Kos magabiztosabb, mint bármikor

Kedves Kos! Nagyszerű lehetőségeket jelez számodra a Bakba lépett Jupiter és nagyon pozitív fényszögei. Karrieredben, hivatásodban számos örömteli pillanat vár rád, nem véletlenül leszel nagyon elégedett a hónap és az év utolsó napján. Minden, amibe az elmúlt hetekben energiát fektettél, végre meghozza a gyümölcsét. Egyre nyitottabbá válsz, ismét a valódi önmagad lehetsz. Felébred a lelkesedésed, a szenvedélyes éned, a magabiztosságod. Bármi újat is tanulnál, vagy bármilyen új munkalehetőséget kapsz, ne is hezitálj tovább, vágj bele máris. Minden a vágyaid szerint alakul most.

Ezek a csillagjegyek varázslatos decemberre számíthatnak (iStock)

Az Oroszlánnak lesz mit ünnepelni decemberben

Kedves Oroszlán! A Szaturnusz és a Plútó bolygóknak köszönhetően te is hihetetlen sikereket arathatsz a munkádban. Sokkal összeszedettebbnek érzed magad, és most még a napi rutin, a megszokottság sem zavar, sőt épp abból meríthetsz erőt, amihez a legjobban értesz. Egyre optimistábbnak érzed magad, és van is miért bizakodnod. A lehetőségek kitárulnak előtted, amelyekért valójában csak ki kell nyújtanod a kezed. De nemcsak a munkáról szól a december, a szerelmi életed is igencsak felpöröghet. Ha még keresed a párodat, nagyon izgalmas ismerkedésre számíthatsz. Rajtad múlik, élsz-e vele…

A Nyilas áldottnak érzi magát decemberben

Kedves Nyilas! A legszerencsésebbek egyik vagy, hiszen a Nap a jegyedben tartózkodik, most van a születésnapod, így ez a mostani az év legizgalmasabb hónapja számodra. Minden, amit elindítottál az elmúlt évben, amikor a Jupiter még a Nyilasban járt, mostantól megszilárdul, elindul a megvalósulás útján. A saját igényeid mellett a családod is különösen fontossá válik, az is biztos, hogy a karácsony csodásan alakul, ha családi körben töltöd. Annak ellenére, hogy sokaknak a december meglehetősen stresszes és rohanós hónap, te inkább a szépet, az örömet látod benne. Élvezd is szívből minden pillanatát.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top