Szabadidő

A fél világot megbabonázta az önmagával duettet éneklő férfi

A Fülöp-szigeteki Marcelito Pomoyt állva ünnepelte az America’s Got Talent zsűrije.

Fantasztikus teljesítményt nyújtott egy Fülöp-szigeteki énekes az America’s Got Talent stúdiójában – írja a Fox híre alapján a 24.hu. A 35 éves Marcelito Pomoy saját magával duettezve, Celine Dion és Andrea Bocelli hangján adta elő a The Prayer című számot: olyan hitelesen, hogy a tehetségkutató zsűrije állva ünnepelte a produkciójáért.

Fotó: America’s Got Talent

Bemutatkozó videójában Pomoy elárulta, hogy 2011-ben, amikor megnyerte hazájában a Got Talent című tehetségkutatót, az egész élete megváltozott. Korábban kemény sorsa volt, hétéves korában az anyja elhagyta, és mivel az apja börtönben ült, ő magára maradt. Hosszú évekig élt árvaként az utcákon, és amikor félt, énekelt. Amikor hallott a tehetségkutatóról, arra gondolt, a műsor segítségével talán rátalálhat a családjára, amit hiába keresett azóta, hogy az utcára került.

A döntőn már az egész család ott ült a közönség soraiban. Az énekes azt mondja, az volt élete legszebb napja. Egyik nap még az utcán tengődött, a következőn pedig ünnepelt sztárrá vált a Fülöp-szigeteken. A legfontosabb az életében mégis az, hogy közben találkozott a feleségével, akivel azóta egy kislányuk is született.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top