Sztárok

Vajna Tímea lerántotta a leplet: ő a titokzatos férfi, akivel együtt látták

Ő az, akivel mostanában együtt mutatkozik Vajna Tímea.

Először beszélt arról a titokzatos férfiről Vajna Tímea, akivel Andy Vajna sírjánál fotózták le – írja a Blikk. „Zoli azért volt ott a férjem sírjánál, mert nyolc éve barátok voltak, és ő is kiment többször a sírhoz, egyedül is. Mivel nagyon szerette és tisztelte Andyt, vasárnap ő is ki akart menni a temetőbe. Ezért megkértem, hogy segítsen kihozni a nagyimat és a bejáró nénit, mert nem fértünk volna el egy kocsiban” – mondta Vajna Tímea, aki már nem sok időt tölt Magyarországon.

Fotó: smagpix

„Andyvel tárgyalt Zoli már korábban, és hónapokkal ezelőtt engem is megkeresett, hogy érdekelné a Nobu Budapest. Mivel jól ismeri az étteremlánc amerikai tulajdonosát, így örömmel dolgoznának vele. Befektetne és megújítaná a helyet belülről, és átalakítaná a bárt, hogy még fiatalosabb, trendibb legyen. Jelenleg az étterem ügyeinek átvilágítása folyik, és azután Zoli eldönti, hogy megveszi-e az éttermet vagy csak valamennyi tulajdonrészt” – árulta el a részleteket az özvegy.

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top