Sztárok

Ilyen Aniston és Pitt szerelmes mosolya a díjátadókon: elhiszed, amit mondanak kapcsolatukról?

Elképesztő időutazás kezdődött helyi idő szerint hétfő reggel, amikor megjelentek az első közös képek Jennifer Anistonról és Brad Pittről. Összeszedtük a legszebb pillanataikat, nem is ok nélkül.

2005 óta először láthattunk közös képet az egykori házaspárról, és ahogyan Brad Pitt Jennifer Aniston kezét fogta, az felszínre hozta az elmúlt tizenöt év minden reményét a romantikusokban, akik szerint ez a két ember összetartozik, bármi is történt. 

Brad Pitt és Jennifer Aniston a Screen Actors Guild (SAG) díjátadón, miután mindketten díjat kaptak (Fotó: Emma McIntyre/Getty Images for Turner)

Amikor a színésznőt kérdezte egy riporter arról, mit gondol, hogy az idei díjkiosztó-szezon a Pitt-Aniston találkozókról szól, akkor mindenki meglepetésére a sztár viccesen válaszolt: mi másról is szólhatna, ugye? Korábban Pitt is azt mondta, hogy mindig örül Anistonnak, hiszen barátok. De aztán a SAG díjátadón nem csak a fenti fotó készült, azt is láthattuk, amint a színész áhítattal nézte Aniston köszönőbeszédét, és ez is csak hozzátett ahhoz, hogy fellángoljon a pár újrakezdéséről szóló történet. Előkerültek közös képek, asztrológiai elemzések, Angelina Jolie és megannyi „barát”, akik bennfentes információkat árultak el.

Mielőtt ezekre rátérnénk: te mit gondolsz az Aniston-Pitt újrakezdésről? 

Ahogy már írtuk, a mostani találkozást alaposan kielemezték, a testbeszédszakértők a két sztár mosolyát, kézfogását és ölelését hosszabban írták le, mint amennyi ideig maga a találkozó tartott. Közben felelevenítették a régi vörös szőnyeges pillanatokat is, és összehasonlították, akkor hogyan néztek egymásra, és arra jutottak, hogy nem is változott olyan sok minden. 

1999-ben Brad Pitt és Jennifer Aniston még csak randiztak, és együtt mentek az Emmy gálára. Ma is ugyanígy mosolyognak egymás társaságában (Fotó: Raymond Hansen/Fotos International/Getty Images)

Például felhívták a figyelmet arra, hogy most is kizárták a körülöttük lévő nézelődőket, ahogy a kapcsolatuk elején. 

Brad Pitt és Jennifer Aniston (Photo by Sam Levi/WireImage)

Korábban sokszor készült olyan kép, amelyeken inkább Aniston nézett szerelmesen Pittre, most mintha fordult volna a kocka. 

Friss házasok voltak, amikor 2000-ben az Emmy-gálára mentek. Brad Pitt és Jennifer Aniston alig engedték el egymást egész este (Photo by Steve Grayson/Liaison)

Visszanézve is érthető, ha akkoriban mindenki az álompár jelzőt aggatta rájuk.

Brad Pitt és Jennifer Aniston az Emmyn (Fotó:  Frank Trapper/Corbis via Getty Images)

Ahogyan Pitt a felesége kezét fogja, az a szakemberek szerint ugyanolyan ragaszkodásról tesz tanúbizonyságot, mint az idei SAG gálás képek.

(Original Caption) Brad Pitt and Jennifer Aniston. (Photo by Frank Trapper/Corbis via Getty Images)

Voltak akik asztrológiai elemzést készítettek, és a csillagok szerint Jennifer Aniston élete a tavalyi születésnapján lépett új szakaszába, és átrendeződnek a kapcsolatai, Brad Pitt pedig a válása óta rendezte a magánéletét, és készen áll egy új párkapcsolatra. Ráadásul, mindketten vonzódnak a mai napig egymáshoz – mondják a csillagok. A Sun szakértői szerint különbözőségeikből fakadóan csakis Anistonon múlik majd, mi lesz a történetük vége. Van, aki szerint a legjobb esetben is egy barátsággá fejlődhet a kapcsolatuk, de mások szerint azért ez nincs kőbe vésve, akár együtt is élhetnek hamarosan. Hiszen a régi képek is azt bizonyítják: ment ez már nekik, nagyon is jól. 

Megnézem
Összes kép (8)

 

Ismerősök a Hollywoodlife-nak arról meséltek, hogy Angelina Jolie is tisztában van azzal, mennyire jóban van egymással Aniston és Pitt. Tudott arról, hogy például Jennifer születésnapjára elment az exe, és hogy Hálaadáskor is találkoztak. Egy bennfentes szerint: „Nem lepődött meg a SAG gálás képeken. Tudja, hogy barátok, és ez őt egyáltalán nem emészti. (…) Ez már túl régóta téma. Angelina nem akar belekeveredni ebbe a sztoriba, nem keresi a drámát, csak a munkájára és a gyerekeire koncentrál. Minden más csak felesleges kör.”

Angelina Jolie is belefáradt, hogy ebben a másfél éves időszakban, mindig is ő volt a gonosz, szeretne teljesen kimaradni, és nem akarja, hogy emlegessék a nevét. 

Angelina Jolie, Brad Pitt és Jennifer Aniston Madame Tussauds londoni múzeumában (Fotó: James Quinton/WireImage)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top