Sztárok

Völgyesi Gabi drámai vallomása: „Menekülni akartam a fejemben lévő hangtól”

Mostanáig mélyen hallgatott a betegségéről az énekesnő.

Völgyesi Gabi a közösségi oldalán vallott arról, hogy körülbelül fél éven át fülzúgással küzdött, mostanra lett tünetmentes, éppen a 43. születésnapjára – szúrta ki a Blikk. Az énekesnő elárulta hosszú posztjában, hogy a betegség megkeserítette a mindennapjait. Több szakembernél is járt, de semmi sem segített, végül az akupunktúrás kezelések csodát tettek vele.

Ma van a 43. szülinapom. A legcsodálatosabb ajándék az enyém; visszakaptam az egészségemet, AVAGY A FÜLZÚGÁSOM TÖRTÉNETE. Fél–háromnegyed évvel ezelőtt kezdődött. (…) Szinte mindenhol abba botlottam, hogy ez egy gyógyíthatatlan betegség… Az állapotom sokszor kirekesztett a családom meghitt boldog pillanataiból. Csak néztem, ahogy játszanak a gyerekeim, de nem tudtam részese lenni az örömüknek, hisz folyamatosan a zúgást hallottam, vagy figyeltem, hogy hallom-e. (…) Menekülni akartam a fejemben lévő hangtól… Hát én már mindig így fogok élni? Nem fog nekem semmi örömet okozni? Ijesztő, reménytelen érezés volt. Mostanáig. Jelenleg a 18. akupunktúrás kezelésen veszek részt, (…) szinte tünetmentes lettem” – írta.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top