Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon szerencsések a szerelemben 2020-ban

Vajon téged is megérint a valódi szerelem idén? Te is igazán szerencsésnek mondhatod majd magad, mert az igazi partnerrel hozott össze a sorsod? Kiderül a 2020-as horoszkópból!

Új év, új remények, s persze új szerelmek. Néhány csillagjegy számára izgalmas évnek ígérkezik 2020 a párkapcsolatok terén. Ez persze korántsem jelenti, hogy elég, ha otthon várják a fehér lovon érkező herceget, vagy a modern időkhöz igazodva randi appra regisztrálnak. A szerelemhez ki kell mozdulni, társaságba menni, új embereket megismerni, vagyis a nyitottság a legfontosabb. Lássuk, melyik az az öt csillagjegy, akinek szerencsét hoz a szerelemben 2020.

1. A Kos

Kos jegyűként egyszerűen ilyen a természeted, vonzol magadhoz másokat, ami a mozgalmas és pörgős életvitelednek köszönhető. S a környezetedben lévőket is arra inspirálod, hogy eseménydússá tegyék a mindennapokat. Tartsd meg ezt az elképesztő energiát az idei esztendőre is, s azt veszed észre, hogy személyiségeddel magadhoz vonzod a nagy Ő-t is.

2. Az Ikrek

Aki kíváncsi, hamar megöregszik. Ikrek jegyűként ez a mondás mintha rád nem lenne érvényes. Mindig is nagyon kíváncsi és felfedezőtípus voltál, hajtott az új élmények megszerzésének öröme, vágya, s ez a szenvedélyed 2020-ban a megfelelő helyszínre vezérel téged a megfelelő időben. Ott, akkor megtalálod életed szerelmét is. Ugye, kíváncsian várod már?

Ezekre a csillagjegyekre 2020-ban rátalál a nagy szerelem (fotó: iStock)

3. Az Oroszlán

Oroszlán jegyűként 2020-ban nem panaszkodhatsz, minden tekintet és szempár rád irányul. Persze le sem tagadhatod, hogy jó érzéked van a drámai helyzetekhez. Ez a hajlamod 2020-ban igazán gyümölcsözőnek bizonyul a szerelem terén, hiszen a legromantikusabb történet főszereplője te magad leszel…

4. A Nyilas

Nyilas jegyűként épp itt az ideje, hogy „gyökeret verj”, ami persze azt is jelenti, hogy búcsút inthetsz a kalandozó életmódodnak. Ám nem kell ezt rossz dologként felfognod, az idén ugyanis megtalálod azt a csodálatos partnert, aki mellett könnyedén és örömmel kikötsz.

5. A Vízöntő

Vízöntő jegyűként ne fogd vissza magad, hagyd, hogy az eszed és az értelmed szabadon szárnyaljon. Talán túlzottan is hozzászoktál, hogy mindenki félreért téged, jóllehet jóval intelligensebb vagy, mint sokan feltételezik rólad. Az idén ugyanakkor rátalálsz arra az inspiráló partnerre, aki végre tökéletesen megért téged. S ez a legfontosabb, nem igaz?

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top