nlc.hu
Egészség
Nagy láb(ujj)on él ez a férfi, de őrült fájdalmat okoz neki

Nagy láb(ujj)on él ez a férfi, de őrült fájdalmat okoz neki

A lábujj csak nő és nő, már a mozgásban is akadályozza a férfit.

A TLC-n futó My Feet Are Killing Me nevű műsor olyan emberekről szól, akiknek valamilyen oknál fogva komoly gondot jelent a lábuk, egészen pontosan a lábfejük. Ennek a műsornak volt a vendége Brian Mills, akinek elképesztő fájdalmakat okoz a gigantikus bal nagylábujja – írta meg a 24.hu.

Képünk illusztráció: Fotó: Angelo Pantazis / Unsplash

Mills 2 éves volt, amikor a hatalmas lábujja mellett lévő kisebb lábujját el kellett távolítani, mert már akkor tartásbeli problémákat okozott volna lázadó nagy lábujja. Azóta az ujj folyamatosan növekszik, emiatt alig talál magának cipőt, és a mozgásban is korlátozza. 

Ám valamilyen oknál fogva a férfi mégsem fordult orvoshoz az elmúlt években, pedig a  műsorban szereplő doktornő elmondta, ezzel a problémával sokkal hamarabb szakemberhez kellett volna fordulni, mivel az ilyen elváltozások lehetnek rákos, daganatos eredetűek is. Az orvosoktól való tartózkodás azzal is magyarázható, hogy amikor legutóbb járt szakembernél problémájával, az azzal riogatta, hogy le kell vágni a szervet. 

A probléma azonban – amint az látszik is – nem söpörhető a szőnyeg alá tovább:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top