Aktuális

Koronavírus: pedagógushallgatók segítenek ingyen az érettségire készülőknek

Országos kezdeményezés indult.

Az f21.hu portálon létrehoztak egy folyamatosan frissülő felületet, ahol feltüntetik megyénként, városonként, hogy kik azok a pedagógushallgatók, akik szívesen segítenek az érettségire készülő diákoknak térítés nélkül, jó szándékból, amíg nem rendeződik a koronavírus-fertőzés okozta helyzet.

A Fogjunk össze a diákokért! mozgalom lényege, hogy a portál folyamatosan frissülve közli azoknak a lelkes és segítőkész tanárjelölteknek a nevét, elérhetőségét, akik szeretnének segíteni az érettségi előtt álló diákoknak a felkészülésben.

Ez a projekt nem szűkül 100 százalékban az érettségizőkre, egyéb kérdésekben is szívesen segítenek a pedagógushallgatók, sőt akár gyermekfelügyeletet is vállalnak.

A lista folyamatosan frissül, az érdeklődők megyénkénti leosztásban találják meg a segítségül hívható hallgatókat névvel, elérhetőséggel és a szakirányokkal, amikben segíteni tudnak.

Kiemelt kép: MTI / Koszticsák Szilárd 

Olvass még a digitális tanulásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top