nlc.hu
Sztárok

Barta Sylvia retteg

Barta Sylvia: Nem akarok újra beteg lenni!

Barta Sylvia nehéz időszakon van túl, nem csoda, hogy retteg a koronavírus esetleges második hullámától.

Barta Sylvia hónapokig lábadozott, mint mondja, fizikailag és lelkileg is felőrölte a koronavírus, még ma sem érzi magát százszázalékosnak. Nem csoda, hogy a TV2 időjósa tart a második hullámtól – írja a Bors.

Barta Sylviát felőrölte a koronavírus

Barta Sylvia nagyon fél egy esetleges második hullámtól. Fotó: Gábor Rozmanitz /smagpix

“Fizikailag és lelkileg is megviselt a betegség, s bár szerencsére a családom tünetmentesen megúszta, ettől függetlenül velem együtt őrlődtek. Nem is merek belegondolni, mi mehetett végbe az idős édesanyám lelkében látva, hogy nem tudok felkelni… Nagyon megszenvedtük ezt az egészet, és én nagyon nem szeretnék újra beteg lenni! Örülök, hogy túl vagyok a nehezén, mert egyébként még ma sem vagyok száz százalékos, s olyan, mint azelőtt. Félek, de próbálok pozitívan gondolkodni, s azonnal elhessegetem, ha valami negatív érzésem támad” – mondta Barta Sylvia, aki a karantén feloldása óta is nagyon figyel a higiéniára, mindenhova szájmaszkba és kesztyűbe megy.

Olvass még többet Barta Sylviáról az nlc-n:

(Nyitó kép: smagpix/ Gábor Rozmanitz )

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top