nlc.hu
TV-sztárok

Melanie Griffith összes ex-férje

Ismered Melanie Griffith összes ex-férjét? Mutatjuk őket!

Annyit elárulunk, hogy Melanie Griffith csakis színészeknek mondta ki az igent.

Egyikkel sem él már házasságban, de háromszor is igent mondott a szerelemre Melanie Griffith. A legtöbben Antonio Banderas feleségeként ismerték, ám a színésznő a spanyol szívtipró előtt két másik férfival is házasságot kötött.

Úgy tűnik, a válások barátiak voltak, ugyanis Griffith a nyilatkozatai alapján mindhármukkal jó viszonyt ápol.

A színésznő először Don Johnson felesége lett 1976-ban, de nagyon hamar, még ugyanabban az évben el is váltak.

Utána következett 1981-ben Steven Bauer, a Ray Donovan sztárja, akitől legidősebb fia, Alexander Bauer született. 1989-ben váltak el. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

When @thestevenbauer and I were married and madly in love ♥️ #tbt 1984

MELANIE (@melaniegriffith) által megosztott bejegyzés,

Bauerrel történt szakítása után Griffith felmelegítette kapcsolatát Don Johnsonnal, második esélyt adva szerelmüknek. 1989-ben született meg közös gyerekük, A szürke ötven árnyalata sztárja, Dakota Johnson.

Dakota Johnson és édesanyja, Melanie Griffith a 2015-ös Oscar-díjátadón.

Dakota Johnson és édesanyja, Melanie Griffith a 2015-ös Oscar-díjátadón. ( Fotó: VALERIE MACON / AFP)

A második nekifutás sem bizonyult tartósnak, 1996-ban újra elváltak útjaik.

Ugyanabban az évben ismerte meg az akkor karrierje csúcsán lévő spanyol színészt, Antonio Banderas, akivel gyorsan családot alapítottak, Stella Banderas 1996-ban született. Griffith és Banderas majdnem két évtizeden át alkottak egy párt, 2015-ben váltak el.

Instagramon azonban mindhárom férfi kapott egy kis dicséretet a színésznőtől nosztalgiázás közben, egymás után töltötte fel a közös képeket. Elsőnek Steven Bauerrel, azzal a szöveggel, hogy „amikor halálosan szerelmesek voltunk”. Utána következett Don Johnson, akihez azt írta, „18 éves voltam, ő 26. Első szerelem.” Majd következett Banderas, a képhez a komment szintén kedves: „Utolsóként, de nem utolsó sorban, Mi amor Antonio. Puszi.”

Griffith egy 2018-as interjúban is elmondta, hogy mindhárom volt férjével remek kapcsolatot ápol. Akkor azt is hozzátette, nem gondolja, hogy negyedjére is férjhez megy: Nem hiszem, hogy ez már számít. Pláne, ha már 60 éves vagy és van 4 gyereked és olyan életet élsz, amilyenre mindig is vágytál. Akkor minek házasodni? – mondta a színésznő.

Ami Griffith exeit illeti, Don Johnson 1999-ben elvett egy általános iskolai tanárnőt, Kelly Phelgert, akivel három gyereke született. Steven Bauer kétszer is megnősült, de 2012-óta ő is egyedülálló. Banderas a válása óta nem nősült újra, de egy ideje a 38 éves Nicole Kimpel a barátnője.

(Kiemelt kép: FRAZER HARRISON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top