Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. augusztus 1-2.: Kemény napok várnak a szerelmesekre

Igazság szerint most senki sem lesz könnyű helyzetben. A hétvégi szerelmi horoszkóp szerint sem a párod, sem te nem találjátok a helyeteket. S ez még sajnos csak a kezdet... Legyél óvatos!

Az első augusztusi hétvége sajnos nem sok jót ígér. Most mindenki feszültebb, és egyáltalán nem lesz egyszerű megtalálni a közös hangot, kompromisszumot kötni. Nagyon sok a feszültség a levegőben, s igazából ez még csak a kezdet. Nagyon fontos, hogy nyugodt maradj minden helyzetben. Gondolj arra, hogy a párod szeret és fontos vagy neki, de most az ő helyzete sem könnyű…

Ezúttal még fontosabb tudnod róla, hogy mire vágyik a párod, és ő hogyan érzi most magát ezekben a napokban. A hétvégi szerelmi horoszkópból ezúttal is megtudhatod a legfontosabb válaszokat. Érdemes a neki írt javaslatokat is elolvasnod.

Kos – hétvégi horoszkóp

Augusztus első hétvégéjén ismét a családod, a szüleid miatt pattanhat ki vita köztetek. Pedig egészen biztosan egyikőtök sem akarja összetűzéssel kezdeni az új hónapot. Emlékezzetek, és emlékeztessétek egymást arra, hogy ugyanabban a csónakban eveztek! Ezzel megelőzhető a konfliktus…

Bika – hétvégi horoszkóp

Nem indul a legfényesebben az augusztus. Szombaton az utakon, vasárnap otthon kell óvatosnak lenned. Apró baleset ronthatja el a hétvégédet. Vigyázz magadra! És hallgasd meg a szerelmedet! Tudd, hogy jót akar neked! Egy szó, mint száz, teljesen fölösleges felcsattannod, ha szól neked.

Ikrek – hétvégi horoszkóp

Kicsit gyászos lehet a hangulatod, ha arra koncentrálsz, ami épp elmúlik. Igaz, hogy a nyár utolsó hónapja kezdődik, de búslakodás helyett inkább élvezd a nyarat! A kedvesed vakon követ téged: ha jó kedved van, akkor neki is, ha ideges vagy, ő is az lesz. Szóval mindkettőtök érdekében őrizd meg a derűdet!

Rák – hétvégi horoszkóp

Veszekedősen indul az augusztusi hónapod. Egy szombati bolygó szembenállás (Merkúr-Plútó) sajnos durva veszekedés esélyét jelzi. Ebből szakítás is lehet, ha nem kapcsoltok időben. Mindegy, hogy te, vagy a párod állítja le a vitát, a lényeg, hogy ne fajuljon el!

Oroszlán – hétvégi horoszkóp

Elronthatja az egész hétvégédet, ha a jövőd alakulása miatt idegeskedsz. Persze nem tehetsz úgy, mintha nem foglalkoztatna az elkövetkező időszak. Szóval kérd meg a kedvesedet, hogy kicsit beszélgessetek erről, de utána tedd félre az aggodalmaidat, és ünnepelj! Ugye tudod, hogy mostanában van a születésnapod…

Szűz – hétvégi horoszkóp

Augusztus a legjobb arra, hogy élvezd a nyár örömeit. Ezen a hétvégén a gyermeki részed adhat ötleteket, hogyan hozd ki a legtöbbet ebből a két napból. Nem ártana, ha egyeztetnél a pároddal, máskülönben úgy érezheti, hogy kizárod mindabból, ami örömet jelent neked…

Ez a hétvége most senkinek sem lesz könnyű a horoszkóp szerint

Ez a hétvége most senkinek sem lesz könnyű a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – hétvégi horoszkóp

Hiába kezdődik egy új hónap, téged továbbra is ugyanaz foglalkoztat: hogyan tovább? Észre kellene venned, hogy a szerelmed mennyire szenved, mert azt látja rajtad, hogy csak vergődsz magadban. Uralkodj magadon, és ne engedd, hogy a jövő megmérgezze a jelent! Menjetek a szabadba! A természet jó hatással lesz rátok.

Skorpió – hétvégi horoszkóp

Egy vasárnapi fényszög szerint a párod ezen a hétvégén kibírhatatlan lesz. Folyton bosszankodik valami, vagy valaki miatt. Érthető, de ez most egyikőtökön sem segít. Jól tennéd, ha gyengéden megsimogatnád, megölelnéd, megcsókolnád őt. A szerelmed, az érzéseid a legjobb gyógyszer minden bosszúságára.

Nyilas – hétvégi horoszkóp

Augusztus első hétvégéje sajnos nem lesz feszültségmentes. Ez a nyár sokkal rázósabb, mint eddig bármelyik. Most is vannak nehéz konstellációk az égen, de ettől még csodás hétvégét élhettek meg. Tőletek függ, hogy mit hoztok ki a lehetőségekből: „Ha a sors citromot ad, kérj hozzá egy Martinit!”

Bak – hétvégi horoszkóp

Egy csúnya bolygó-szembenállás szerint szombaton kiakadhatsz a párod megszólalásától. Nem szabadna rámordulnod, hiszen neki is lehet saját véleménye. Nincs világvége, ha nem értetek egyet, de az elengedhetetlen, hogy toleráns legyél vele. Vigyázz, nehogy elhúzódó viszály alakuljon ki köztetek!

Vízöntő – hétvégi horoszkóp

A kedvesed szeretné, ha végighallgatnád. Tele van problémával, amit veled szeretne megosztani. Ezt most tényleg ne tehernek, hanem megtiszteltetésnek érezd! És ne feledjétek, hogy a nyár hamar elillan, ha nem veszitek ki belőle azt, amit nyújtani tud: fagyizás, strand, kerti grillezés, nyári örömek…

Halak – hétvégi horoszkóp

A gyerekek, vagy gyerekes felnőttek hozhatnak ki a sodrodból ezen a hétvégén. Biztos igazad van, de kérdés, hogy ez nem öngól-e? Ha az, akkor hagyd abba a bosszankodást! Inkább csinálj jeges teát, gyümölcsös limonádét, vagy színes koktélokat, és koccints az augusztusra a szerelmeddel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top