Utazás

Gabonakörrel csábítja a turistákat egy német település, sokan az ufók művének tartják

Tény, hogy igencsak megdobta a helyi turizmust. Az odalátogatók fotókat, videókat készítenek a különleges jelenségről.

Gabonakör jelent meg egy búzamezőn a németországi Paehl-ben – számolt be a Tények. A helyiek szerint a különös jelenséget gépekkel vagy speciális eszközökkel készítették, méghozzá azért, hogy odavonzzák a térségbe a turistákat.

gabonakör

Sok turistát vonz az óriási gabonakör – Forrás: Tények – videó

Sokan azonban azt hiszik, hogy a mezőgazdasági területen földönkívüliek jártak és ők hagytak maguk után nyomot.

gabonakör

Egyesek szerint az ufók műve – Forrás: Tények – videó

Ez már a második gabonakör, amit ezen a mezőgazdasági területen látok. Lenyűgözőnek találom. Megmagyarázhatatlan hogyan alakulhatott ki. A mai világban az emberek mindent meg akarnak magyarázni, de sok földöntúli jelenséget nem lehet” – nyilatkozta egy turista. Míg egy másik odalátogató így vélekedik: “Úgy gondolom, hogy ezt a gabonakört egy géppel vagy valamilyen speciális eszközzel készítették. Azonban zseniálisnak találom. Jó érzés itt sétálni“.

1970. óta a gabonakörök száma nagyon megemelkedett. Ezek nagy része szabályos geometriai alakzatokból állt, amelyeket átverésből készítettek. Ezzel az volt a céljuk, hogy mindenkivel elhitessék, hogy léteznek ufók.

Olvass még az ufókról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top