Család

Döntenie kellett, melyik testvérének adja a veséjét

Végül sikerült neki, de nem úgy, ahogyan a szülők szerették volna.
Döntenie kellett, melyik testvérének adja a veséjét

Szinte lehetetlen döntés elé állította az élet azt a nőt, aki Redditen osztotta meg történetét. Kiderült, hogy megfelelő vesedonor lenne féltestvéreinek, egy ikerpárnak, és mindkettejüknek szüksége van az új szervre.

A 22 éves nő elmesélte, hogy neki kellett eldöntenie, melyik 16 éves lány kapja a vesét. Ami a helyzetet még rosszabbá tette, hogy a szülők nem ugyanúgy szeretik a két gyereket, egyiküket, Jade-et imádják, míg Sarah-t középszerűnek tartják – legalábbis a beszámoló szerint.

Végül a nő úgy döntött, a szülők unszolása ellenére Sarahnak adja a vesét, aki a legjobb barátja. A család azóta alig akar szóba állni vele.

Az eredeti történetét nemrég frissítette a nő, aki elmondta, szerencsére végül a helyzet úgy oldódott meg, hogy mindkét lány egy elhunyt donortól kapott vesét, így neki nem kellett odaadni a sajátját. Ennek ellenére, a családi viszony ezzel örökre megmérgeződött. A nő azt is elárulta utólag, hogy a kis kedvenc Jade szerinte gonosz, aki igazi pokollá tette a testvére, Sarah életét, ez is közrejátszott abban, hogy végül őt választotta volna.

(via)

(Kiemelt kép: Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top