nlc.hu
Sztárok

Ennyit változott az évek alatt Katalin hercegné

Ilyen volt, ilyen lett: ennyit változott az évek alatt Katalin hercegné frizurája

Katalin hercegnének bár drasztikus frizuraváltásai nem voltak, megnéztük, mennyit változott az évek alatt.

Katalin hercegné hosszú, barna haját nem változtatta meg soha nagyon drasztikusan, az évek alatt mégis alakult a stílusa – ha jobban megnézzük.

Katalin hercegné 2008-ban

Katalin hercegné még Kate Middletonként, fiatal, bohém éveiben. (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Katalin frizurája évekig ugyanolyan volt: sötétbarna és a vöröses barna között ingadozó, hosszú és hullámosra szárított, pont, mint amikor megismerte a világ Vilmos herceg barátnőjeként. Mi sem bizonyítja jobban az állandóságot, mint egy 2018-as kép. Bár Katalin búcsút intett a flittereknek, a hajának színe maradt a régi, igaz, hosszából vágatott.

Amikor két évvel ezelőtt megkurtították a haját, akkor Katalin hercegné fodrásza még a People magazinnak is nyilatkozott. “Ez egy praktikus stílus, és nagyszerű választás egy anyukának, akinek hosszú haja volt, aki elfoglalt életet él, és kevés ideje van. Kicsit szofisztikáltabb, de magában hordozza a hosszú haj minden előnyét.”

Katalin hercegné frizurái

Katalin hercegné nem sokat változtatott a frizuráján az évek alatt. (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

2020 nyarán pedig egy világosabb árnyalatú, rövidebb hajjal rukkolt elő, ami telitalálatnak bizonyult, követői imádják.

Katalin hercegné BBC új Tiny Happy People programja kapcsán vállalt szereplést és miközben a kisgyerekek nyelvi készségeinek fejlesztéséről és ennek az ügynek a fontosságáról mesélt a rajongóknak feltűnt a változás, sokan dicsérik, hiszen állítólag sokkal fiatalabbnak tűnik ezzel a választással.

Katalin hercegné stílusváltásai

(Nyitó kép: getty)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top