nlc.hu
Utazás

Kalandparkok Magyarországon

5 kalandpark, ahova látogass el idén nyáron a gyerekekkel

Nemcsak a gyerekeknek, de a felnőtteknek is kitűnő szórakozási lehetőség egy kalandpark. Mutatunk öt olyan kalandparkot, amit ki kell próbálni.
Idén nyáron menjetek a gyerekkel kalandparkba!

Egy kalandpark egész napos program gyerekekkel, mert természetesen mindenre fel kell mászni és minden eszközt ki kell próbálni. Nem mellesleg pedig alaposan ki is fáradnak tőle a gyerekek (és felnőttek) a nap végére, így az altatással sem kell sokat bajlódni este. A következő öt kalandpark tökéletes program, ha itthon nyaralsz gyerekkel.

Kerekerdő Élménypark

A debreceni Kerekerdő Élménypark remek szórakozási lehetőség minden korosztálynak. A gyerekek a mesék világában merülhetnek el, miközben még tanulnak is a környék élővilágáról. Nemcsak a szokásos játszóvár vagy az erdei kötélpálya nyújt kikapcsolódást, hanem vár titeket itt állatsimogató, vízibicikli és több tanösvény is.

Sobri Jóska Élménypark

Már csak a neve miatt is érdemes elmenni a Kislődön található Sobri Jóska Élményparkba, hiszen a bakonyi betyár neve vagány programot ígér. A parkban szárazföldön és vízen is szórakozhattok, van itt többek között kisvasút, elektromos kisautózás, vízidodzsem, falmászás, és hófánkozás is. Az biztos, hogy unatkozni nem fogtok, de ha még több adrenalinra vágynátok, akkor próbáljátok ki a nagy tó fölött a drótkötélpályát is, ahol tényleg repülhettek.

Zamárdi Kalandpark

Ha már úgyis leugrasz a Balatonhoz, akkor látogasd meg a gyerekekkel a Zamárdi Kalandparkot, garantáltan imádni fognak érte. A parkban 35.000 négyzetméteren várnak a kötélpályák, vízidodzsem, labirintus és kincsmosás. A kisebb gyerekekkel pedig kihagyhatatlan program itt az élménygőzös.

Seholsziget Élménypark

Nőtincs alig 40 kilmométerre található Budapesttől, úgyhogy ha a fővárosban élsz, egy szombati programnak csodás ötlet ellátogatni a Seholsziget Élményparkba. A kicsik és nagyok is élvezni fogják az állatsimogatót, mini állatkertet és a különbző játszótereket, melyek több korosztálynak lettek kitalálva. Várnak szervezett programokkal is, melyek között szerepelnek lovas és kézműves elfoglaltságok, sőt, íjászkodni és vonatozni is lehet a parkban.

Sárvári Kalandpark

A legtöbben a gyógyvíz miatt mennek Sárvárra nyaralni, de ha itt jársz, ne maradj le a fürdő mellett található kalandparkról sem. Felnőtteknek is kifejezetten izgalmas drótkötélpályákkal várnak, de akár kipróbálhatod a falmászást vagy a bátorságpróbát is a gyerekekkel. A legviccesebb játék az óriáscsúzli, de a kincskeresés is izgalmasan hangzik. A kicsiknek pedig találtok itt tanösvényt és egy óriási játszóteret.

Kiemelt kép: Sárvári Kalandpark Facebook oldala

Nyaralj itthon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top